-->

Çiçek Ekspresi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Çiçek Ekspresi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Çiçek Ekspresi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Çiçek Ekspresi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Masalların sonsuza dek yok olduğu bir dünyayı düşünün. Tüm masal kahramanlarının unutulduğu, masal sözcüğünün dahi yok olduğu bir dünya…  Can, uykudan önce dinlediği her masalı rüyasına taşır. Kimi zaman ejderhalarla savaşan bir şövalye olur, kimi zaman koskocaman devlerle arkadaşlık kurar. Bu kez Can kendini, onu dinlediğimiz bütün masalların oluştuğu yere, Masallar Diyarı’na götüren Çiçek Ekspresi’nde bulur. Nil, Yiğit ve Narin de bu yolculukta ona eşlik eder. Pinokyo, Peter Pan, Rapunzel veya Nasreddin Hoca ile karşılaşabilecekleri bu diyarda masal kahramanları büyük bir tehlikenin içindedir. Kötülük çiçekleri, masalları değiştirerek mutsuz yeni sonlar hazırlarken Can ve arkadaşları sevgi, cesaret, merhamet ve dürüstlükle onlara karşı durabilecekler mi? Şimdi Çiçek Ekspresi ile birlikte bu yolculuğa çıkmayı kabul ediyorsan kitabın kapağını aç! Çabuk ol! Masallar Diyarı’na varmak üzereyiz!

***** Çiçek Ekspresi kitabını için satın alma linkleri:
Çiçek Ekspresi kitabını satın al

***** Çiçek Ekspresi indirme linkleri:
Çiçek Ekspresi kitabını PDF İndir
Çiçek Ekspresi kitabını ePub İndir
Çiçek Ekspresi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Çiçek Ekspresi kitabını ele aldık. Çiçek Ekspresi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Çiçek Ekspresi kitabının yazarı, Çiçek Ekspresi kitabının fiyatı ve Çiçek Ekspresi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Çiçek Ekspresi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Çiçek Ekspresi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Çiçek Ekspresi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Çiçek Ekspresi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU