-->

Hayat Kendini Tamamlar Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hayat Kendini Tamamlar kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hayat Kendini Tamamlar kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hayat Kendini Tamamlar kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Gerçek aşkı bulduğumuzu nasıl anlarız? Tadına vardığımız bir şey midir bu, tadına doyamadığımız bir şey mi? Yalnızlığının puslu haritasında yolunu kaybetmişken hayat onu hiç bilmediği bir yöne sürükledi. Yazmaya. Geçmiş acıların esaretinden kurtulmaya yüz tutmuş benliği, yeni bir soluk aldı şimdi. Yazı gelmişti artık, baharı, sonbaharı, kışı bir olmuş üzerine esiyordu. Bu içinde saklı kalmış duygularını uyandırdı, canlandırdı. Kalbi tekrar atmaya başlar olmuştu, içi kıpır kıpırdı. Peki kim için, ne için atıyordu kalbi? Ömrü boyunca gerçek aşkı aramış, sonunda yorulmuş birinin yolu gerçek aşkla kesişecek miydi?Sen benim diğer yarımsın Beni tamamlayan sorgusuz sualsiz beni anlayansın Aramaktan yoruldum artık seni Ya sen kendiliğinden bul beni elinle koymuş gibi Ya da ben bulayım bir tesadüf eseri karşıma çıkmışsın gibi Neredesin, kimlerlesin, ne yapıyorsun Beni görsen beni tanır mısın, bu benim diğer yarım der misin Yoksa sessizce geçip gider misin yanımdan Hadi gel artık bul beni tut elimden ve bir daha hiç bırakma o eli

***** Hayat Kendini Tamamlar kitabını için satın alma linkleri:
Hayat Kendini Tamamlar kitabını satın al

***** Hayat Kendini Tamamlar indirme linkleri:
Hayat Kendini Tamamlar kitabını PDF İndir
Hayat Kendini Tamamlar kitabını ePub İndir
Hayat Kendini Tamamlar kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hayat Kendini Tamamlar kitabını ele aldık. Hayat Kendini Tamamlar kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hayat Kendini Tamamlar kitabının yazarı, Hayat Kendini Tamamlar kitabının fiyatı ve Hayat Kendini Tamamlar yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hayat Kendini Tamamlar kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hayat Kendini Tamamlar kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hayat Kendini Tamamlar kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hayat Kendini Tamamlar kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU