-->

Sokak Nöbetçileri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sokak Nöbetçileri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sokak Nöbetçileri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sokak Nöbetçileri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Çocukluğunda fazlasıyla yara alan ve on yedi yaşında Koza tarafından Ekip’e dahil edilen Helin Aktan, son görevi için ajan olarak Sokak Nöbetçileri’nin yanına gönderilir fakat çıkmış olduğu bu yolda kendisi kadar yaralı beş kişiyle tanışacağından habersizdir. Ummadığı ve tanımadığı bir tabloyla karşılaşır: Sokaklarda büyümüş bir aile vardır karşısında. Ailenin lideri ve beyni olan Yankı, gücü ve merhameti olan Bartu, bacakları ve sessizliği olan Lâl, elleri ve rengi olan ikizler Mutlu ile Işık... Kendi benliğini kaybettiğini onlarda gördüğü parçalarla fark eden Helin, eline bir fırça alıp kendisini yavaş yavaş bu tabloya yerleştirmeye başlar. Daha önce hiç tanımadığı ve ilk defa karşılaştığı aşk, onu bu tabloda beklemektedir.   “Ne olacak senin bu durmadan titreyen sesin?  Durmadan titreyen ellerin ve dizlerin?  Helin, ne yapacağım ben seninle?”   Biz altı yetişkin. Yaşlarımız yirminin üzerinde.  Biz altı çocuk. Yaşlarımız onun altında.  Biz her ikisiydik. Onlar benim ilk oyun arkadaşlarımdı, ilk çocukluk hayallerimin mimarları ve ilk gerçek eğlencelerim. Sokak Nöbetçileri benim her parçam olmaya başlamıştı, minnettarlığımın artık ölçüsü olamazdı. 

***** Sokak Nöbetçileri kitabını için satın alma linkleri:
Sokak Nöbetçileri kitabını satın al

***** Sokak Nöbetçileri indirme linkleri:
Sokak Nöbetçileri kitabını PDF İndir
Sokak Nöbetçileri kitabını ePub İndir
Sokak Nöbetçileri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sokak Nöbetçileri kitabını ele aldık. Sokak Nöbetçileri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sokak Nöbetçileri kitabının yazarı, Sokak Nöbetçileri kitabının fiyatı ve Sokak Nöbetçileri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sokak Nöbetçileri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sokak Nöbetçileri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sokak Nöbetçileri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sokak Nöbetçileri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU