-->

İçeri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İçeri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İçeri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İçeri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Karanlık gecede parlayan dolunay önümü aydınlatıyor. Uzaklara yürüyorum. Senden olabildiğince farklı bir noktada olabilmek için ıssız yolların sonsuz uçurumlarına bıraktım kendimi. Yine de peşimi bırakmıyor gözlerin. İleride bir orman var. Belki orada kaybettirebilirim izimi. Ama yollar uzun ve dikenli. Vücudum yorgun ve kasvetli.”yine de içeri ve daha içeri… aşkın samimi ikiliği içinde, daha bir içeri… ve bu ikilik çokluğa ulaşır ve topluma seslenir, aşkın politik ifadesi, tüm dertlere çare arar bir tutumla ülkeye seslenir.Aşkın kapısından içeri giren Emre Erol, içinde bulduğu kudreti ya da acıyı ve halsizliği, yalın ve doğrudan ifadelerle topluma yöneltiyor. Aşkın yalın ayak ve safiyane tutumu içerisinde değişim adına konuşuyor ve değişim, içeri ve daha içeri sorgulamalara dönüşüyor. Öyledir ya, sevdiğini karşına alırsın; en samimi ifadeler arasında başlarsın dünyayı yeniden kurgulamaya. Bu metin iki zıt kutbun arasındaki etkileşimden besleniyor; aşktan aldığıyla “hükümetler deviriyor”, yeni düşünsel iktidar alanları inşa ediyor. Safiyane hisler bunlar, aşk içindeki büyüklenmeler… Güzelliği de burada olsa gerek.Ömer Alkan

***** İçeri kitabını için satın alma linkleri:
İçeri kitabını satın al

***** İçeri indirme linkleri:
İçeri kitabını PDF İndir
İçeri kitabını ePub İndir
İçeri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İçeri kitabını ele aldık. İçeri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İçeri kitabının yazarı, İçeri kitabının fiyatı ve İçeri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İçeri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İçeri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İçeri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İçeri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU