-->

Kaderinipi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kaderinipi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kaderinipi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kaderinipi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Buraya kadar yazdıklarım, Kadim Narcha’nın Kara Alfabesini ve Karanlık Mühürlerini kullanmaya başladıktan sonraki yaşadıklarımı anlatıyor. Günlüğüme karaladığım tarih tanığım, Kadim Narcha’nın Kara Alfabesi yolum olsun. Rezil Rhunların kırk dokuz mühründen on üçünde ustalaştım; yedi diyarı da doğudan batıya, kuzeyden güneye, yerden göğe gezdim; tam kırk dokuz farklı ay gördüm. Aynı gün içinde farklı renklerde doğup yine farklı renklerde batan güneşi izledim; yıldızlara ulaştım, sayısız gezegene misafir oldum; Kadimlerin güçlerine denk olacak şekilde kendimi eğittim. Ve şimdi, mühre kanımı basıp Yüce Narcha’nın yolunda yürümeye hazırım.Dışarıda uluyan, bizden yana olan kara kurtlar var. Hepsini de bana hizmet etmeleri için etrafımda topladım. Bilin ki; gece yarılarında uluyan kurtlar benim adımı taşıyacak ve karanlığa sığınmışları, sapkınları, yoldan çıkmaya hazır olanları uzaklardan yanıma çağıracak... Sesimi çok yakından duyacak olanlarsa, Kadim Narcha’nın sınırsız zenginliğiyle ödüllendirileceklerdir. Onlar ki, mührüme kanından önce ruhlarını basanlardır; yıkım sırasında bana zaferi tattıracak ordumun en ön safında yürüyeceklerdir. Narcha, onları Kara Alfabesi’yle kutsasın.Ben Karanlığım! Bekçilerin Hükümdarı Duain’im... ben bir Karabekçiyim. Habis sabırsızlığıyla bir aydınlık karşıtı savaşçısıyım. Lanet olsun o Rhunlara! Işıksız kalsınlar! Narcha hepsinin de ruhuna en ağır işkenceleri tattırsın! Ruhumun ağırlığı kara bedenimde kaldığı sürece, amacım azametle nihai yere karar verecektir.

***** Kaderinipi kitabını için satın alma linkleri:
Kaderinipi kitabını satın al

***** Kaderinipi indirme linkleri:
Kaderinipi kitabını PDF İndir
Kaderinipi kitabını ePub İndir
Kaderinipi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kaderinipi kitabını ele aldık. Kaderinipi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kaderinipi kitabının yazarı, Kaderinipi kitabının fiyatı ve Kaderinipi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kaderinipi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kaderinipi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kaderinipi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kaderinipi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU