-->

Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kur'anı'ı anlamak ve Kur'an'a göre yaşamak iman eden bir insanın yaşamındaki en büyük amaçtır. Bu amaca ulaşabilmek için de Hz. Muhammed'in tebliğ ettiği son vahiy kitabı olan Kur'an'a iman edenler olarak Kuran'ın zaman üstü ve evrensel özellikli kesin hükümlerini ve ilgili konularını çok iyi bilmek zorundayız. Çünkü bu hükümlerin her biri birer ibadettir ve Kur'an'ın ana mesajlarıdır. İslâm didinin Anayasa kitabı olan Kur'an'daki bu kesin hükümleri yaşamımızda uygulamayı başarmaktan sorumluyuz ve bunlardan sorgulanacağız. İşte bu hükümleri daha kolay anlamak ve bunlara göre yaşayabilmemiz için de konularına göre ve ilgili ayetleri bir arada görmek asırlardır başkalarına ve kanaatleri ile kişisel Kur'an bilgilerine bağlı olmaktan bizleri kurtaracaktır. Konularına göre ayetleri bir araya getirme yanında ayetler ışığında kısa açıklamalarla da konuların pekişmesini sağlamaktadır. Konular demek din kuralları bütünü demek olduğundan konuları bilmek dine göre yaşamayı da sağlayacak ve dine yönelik bilgili kılacaktır. Bu bilgili oluş kişiyi ayrıca dinselleştirilmiş gelenekler hurafeler ve rivayetlerden kurtaracak özgün iradeli eleştirel akıllı ve sorgulayıcı yaratılışına uygun bir yapıya kavuşturacaktır. Böylece Allah'ın bizlerden beklediği gibi Kur'an'ın bildirdiği gerçek İslâm'ın gereklerini yerine getirme şansını da yakalamış olacağız.

***** Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabını için satın alma linkleri:
Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabını satın al

***** Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini indirme linkleri:
Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabını PDF İndir
Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabını ePub İndir
Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabını ele aldık. Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabının yazarı, Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabının fiyatı ve Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Oku & Sözlük - Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizini kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU