-->

Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Elinizdeki cilt, Thales’ten  Aristoteles’e  altı kitaplık  bir  Yunan felsefesi tarihinin üçüncü  kitabıdır. Cambridge Üniversitesi’nin tarafından ısmarlanan dizi W. K.C. Guthrie tarafından yaklaşık yirmi yılda tamamladı.  Dizinin ilk kitabında, yazar gayet kapsamlı ama bir o kadar duru bir anlatımla Thales’ten başlayarak Miletos Okulu’nu ve ilk Pythagorasçılığı ele alıyor; Alkmaion ve Ksenophanes gibi -pek de ünlü olmayan- iki ilginç düşünüre değindikten sonra, en az ikisi kadar karanlık bir düşünürle sözü bağlıyor: Ephesoslu Herakleitos. Dizinin ikinci kitabı, Sokrates öncesi felsefesinin en ünlü felsefecisi Parmenides’ten başlayıp “Gerçek olan her şey maddedir” ünlü sözünün sahibi Zeno’ya uğrayarak Stoacıların öncüsü Demokritos’la son bulan dolu bir felsefe yolculuğuna çıkarır okuyucuyu. Yunan Felsefe Tarihi Beşinci Yüzyıl Aydınlanması başlıklı üçüncü cildi, felsefesi ilginin fiziksel evrenden insana dramatik ve temel değişimindeki kilit figürler olan Sofistler ve Sokrates’i iki bölümde ele alıyor. Sofistler, Protagoras, Gorgias ve Hippias gibi bireylerin beşinci yüzyıl Atinası’daki olağanüstü entelektüel  ve ahlaki katkılarını değerlendiriyorlar .Sofistler; ahlakın, dinin ve örgütlü toplumun temellerini ,bilginin ve dilin doğasını sorguladılar. Bir dizi önemli ve devam eden tartışma başlattılar. Sokrates ve Platon’u geleneksel değerlerin yeniden ifade edilmesi ve savunulması için kışkırttılar. İlk üç cildi yayımlanmış ve felsefe eğitiminde çok önemli bir boşluğu dolduracağına inandığımız, kısa sürede diğer ciltlerini yayımlayacağımız altı kitabın başlıları: I - Sokrates Öncesi İlk Filozoflar ve Pythagorasçılar II - Sokrates Öncesi Gelenek: Parmenides’ten Demokritos’a III - Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler ve Sokrates IV - Platon’un Yaşamı ve Diyalogları: Erken Dönem V - Platon’un Geç Dönemi ve Akademeia VI - Aristoteles: Bir Buluşma

***** Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabını için satın alma linkleri:
Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabını satın al

***** Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates indirme linkleri:
Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabını PDF İndir
Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabını ePub İndir
Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabını ele aldık. Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabının yazarı, Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabının fiyatı ve Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yunan Felsefe Tarihi III & Beşinci Yüzyıl Aydınlanması: Sofistler Ve Sokrates kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU