-->

Zamanımızın Bir Ressamı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Zamanımızın Bir Ressamı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Zamanımızın Bir Ressamı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Zamanımızın Bir Ressamı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yetenekli ve ayrıksı Macar ressam Janos Lavin, Macaristan’da Sovyet destekli rejime karşı yaşanan halk ayaklanması sonunda sürüklendiği Londra’da mülteci de olsa yeni bir hayat kurmuştur. Dostlarının da gayretiyle Londra’nın gösterişli sanat ortamında ilk kişisel sergisini açar, ama aynı günlerde ortadan kaybolur. Yakın dostlarından biri, Lavin’in stüdyosunda onun günlüğünü bulunca ressamın sanat, sosyalizm ve yoldaşlık, siyaset hakkındaki düşüncelerini, iç hesaplaşmalarını, yaşama ve sanata bakışını öğrenerek bu kayboluşu aydınlatmaya çalışır. “Hayatımda aldığım en kritik karar, ki o sırada epeyce sıradan bir karardı, Moskova’ya gitmek yerine Batı’ya gelmemdir. Şimdi, o kararımın arkasında yatan gerekçeyi sadece naif değil ironik de buluyorum. Hâlâ sosyalizm için mücadele edebileceğim bir yere gitmek istemiştim. Başkalarının uğruna savaştıkları zaferin tadını çıkarmak istemiyordum,” demiştir günlüğünün bir yerinde, Lavin.   Zamanımızın Bir Ressamı, ressam, sanat eleştirmeni, şair ve Booker ödüllü yazar John Berger’in ilk romanı. Berger, sosyalist siyasi eğiliminin belirginleştiği bir dönemde yazdığı bu romanını, dönemin anti-komünist atmosferinde geri çekmek zorunda kalmıştı. Büyük çalkantılar sonrasında, Avrupa’da demir perdenin örüldüğü Soğuk Savaş’ın başlangıç döneminde, Londra’da yaşayan bir Macar ressamın zihninden iki farklı sanatçı anlayışını karşılaştıran, devlet sanatıyla burjuva sanatı arasında sıkışmış Janos Lavin’in hikâyesini anlatan yazar, sanatçının değerlerini de sorguluyor.  

***** Zamanımızın Bir Ressamı kitabını için satın alma linkleri:
Zamanımızın Bir Ressamı kitabını satın al

***** Zamanımızın Bir Ressamı indirme linkleri:
Zamanımızın Bir Ressamı kitabını PDF İndir
Zamanımızın Bir Ressamı kitabını ePub İndir
Zamanımızın Bir Ressamı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Zamanımızın Bir Ressamı kitabını ele aldık. Zamanımızın Bir Ressamı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Zamanımızın Bir Ressamı kitabının yazarı, Zamanımızın Bir Ressamı kitabının fiyatı ve Zamanımızın Bir Ressamı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Zamanımızın Bir Ressamı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Zamanımızın Bir Ressamı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Zamanımızın Bir Ressamı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Zamanımızın Bir Ressamı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU