-->

365 Gün - Blanka Lipinska Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün 365 Gün - Blanka Lipinska kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. 365 Gün - Blanka Lipinska kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

365 Gün - Blanka Lipinska kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
365 Gün - Blanka Lipinska Gişe rekorları kıran aynı isimli Netflix filmine ilham veren, uluslararası düzeyde en çok satan, son derece seksi ve romantik roman. Laura Biel, sevgilisi ve iki arkadaşı ile büyüleyici Sicilya'da rüya gibi bir tatile çıkar. Gezilerinin ikinci gününde, yirmi dokuzuncu doğum gününde kaçırılır. Onu kaçıran, Sicilyalı güçlü bir suç ailesinin başı, son derecede yakışıklı genç mafya babası Massimo Torricelli, her ne pahasına olursa olsun Laura’ya sahip olmaya karar vermiştir. Massimo'nun kendine göre nedenleri vardır. Hayatına yapılan bir suikast girişiminde ölümle burun buruna gelmiş ve neredeyse ölmek üzereyken, gözlerinin önünde bir görüntü belirmiştir: Laura’ya çok benzeyen güzel bir kadın. Ölümün eşiğindeyken gördüğü bu kadını bulacağına ve her ne olursa olsun, bu kadının onun olacağına dair kendi kendine söz verir. Massimo, 365 gün boyunca Laura'yı görkemli mülkünde tutsak edecek ve kalbini kazanmaya çalışacaktır. Eğer Laura, herhangi bir noktada kaçmaya çalışırsa, Massimo onun tüm ailesini bulup öldürecektir. Kısa bir süre sonra Laura, onu esir alan, bu yakışıklı ve güçlü adamın büyüsüne kapılır. Fakat aralarındaki bu istikrarsız, tehlikeli ilişkiyi, kontrolleri dışında gelişen güçler, parçalamakla tehdit etmektedir... Marka Theseus Yayınevi Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 368 Yayın Tarihi 2021 Yazar Blanka Lipinska Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV000017CJJS

***** 365 Gün - Blanka Lipinska kitabını için satın alma linkleri:
365 Gün - Blanka Lipinska kitabını satın al

***** 365 Gün - Blanka Lipinska indirme linkleri:
365 Gün - Blanka Lipinska kitabını PDF İndir
365 Gün - Blanka Lipinska kitabını ePub İndir
365 Gün - Blanka Lipinska kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün 365 Gün - Blanka Lipinska kitabını ele aldık. 365 Gün - Blanka Lipinska kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda 365 Gün - Blanka Lipinska kitabının yazarı, 365 Gün - Blanka Lipinska kitabının fiyatı ve 365 Gün - Blanka Lipinska yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız 365 Gün - Blanka Lipinska kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece 365 Gün - Blanka Lipinska kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz 365 Gün - Blanka Lipinska kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. 365 Gün - Blanka Lipinska kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

4 Yorum :

  1. Yeni link koyarmısınız

    YanıtlaSil
  2. Merhaba kitabı mail atmanızı rica etsem 😁 eminebykbyk@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. @altunkaranisa@gmail.com merhaba kitabi mail atarmisıniz

    YanıtlaSil
  4. Rica etsem mail olarak atar mısınız

    YanıtlaSil

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU