-->

40 Soruda Sukûk ve Borsa Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün 40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. 40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İslam iktisadı ile ilişkili uygulama ya da kurumlarla ilgili okuyucunun sorularına kısa, pratik ve nitelikli cevapların verildiği kitaplardan oluşan 40 Soruda Bilinmesi Gerekenler dizisinin altıncı kitabı olan bu eserde, sukök ve borsa konusu çeşitli yönleriyle 40 soru etrafında ele alınıyor. Geleneksel menkul kıymetleştirmenin özel bir yöntemi olan sukûk ve borsa işlemleri, çağımızın en önemli finansal mühendislik konularındandır. Mesele güncel olduğu gibi oldukça da girift, kapsamlı ve değişkendir. Bu nedenle kitap, akıcı ve sade dili ile bu iki konuyu her seviyeden insanın anlayabileceği güncel bir çerçevede sunmaktadır. Kitabın benzerlerine göre en önemli özelliği, konuyu sadece tasvirî ve teknik açıdan incelemeyip bunlara ilaveten fıkhî açıdan eleştiriye tabi tutmasıdır.

***** 40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabını için satın alma linkleri:
40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabını satın al

***** 40 Soruda Sukûk ve Borsa indirme linkleri:
40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabını PDF İndir
40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabını ePub İndir
40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün 40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabını ele aldık. 40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda 40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabının yazarı, 40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabının fiyatı ve 40 Soruda Sukûk ve Borsa yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız 40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece 40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz 40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. 40 Soruda Sukûk ve Borsa kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU