-->

5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün 5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. 5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Çıtı Pıtı Dinolar (10 Kitap) (1. Sınıflar İçin)   1. hamur kâğıt, her biri 16 sayfa, her kitap değerlendirme sorulu, renkli, resimli, ebat; 15 x 21 cm     Çıtı Pıtı Dinolar, çocukların çok sevdiği ve hayatlarını merak ettiği dinozorların birbirinden ilginç masallarından oluşmaktadır.     Bu serimizle çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecekler... 1. Seviye Adım Adım Resfebe Kitabımız her yaş grubu için eğlenceli bir zekâ  oyunudur. Oyunda kelime veya kelime grupları; sayı, renk, şekil, harf, sembol ve simgelerle ifade edilmiştir. Resfebe; -Hayal gücünü geliştirir. -Dikkat ve odaklamayı arttırır. -Kelime hazinesini zenginleştirir. -Analitik ve farklı düşünmeye yönlendirir. -Strateji üretmeyi teşvik eder. -Algılamayı arttırır. -Bilgi ve Kavram gelişimini destekler. Dört kitaptan oluşan ‘Adım Adım Resfebe’ serisi kolaydan zora doğru hazırlanmıştır. Kitabımız 1. hamur kâğıt, 20x28 ebadında olup, 48 sayfadır. Marka 5 Renk Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 208 Yayın Tarihi 2021 Yazar Göksal Aslan Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000005PQ49

***** 5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabını için satın alma linkleri:
5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabını satın al

***** 5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli indirme linkleri:
5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabını PDF İndir
5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabını ePub İndir
5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün 5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabını ele aldık. 5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda 5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabının yazarı, 5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabının fiyatı ve 5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız 5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece 5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz 5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. 5 Renk Yayınları Çıtı Pıtı Dinolar - Ata Yayınları Resfebe Ilaveli kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU