-->

Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Aklın Kutsal Kitabı Kitap Açıklaması Bilgi, kimsenin sizden alamayacağı bir güçtür. Bilgi eksikliğinin olduğu yerde, sorgulanmamış ezberler,değerler, dürtüler ve alışkanlıklarla yaşanır. Kendinizi tanıyıp hayatı anladıkça, geçmişi aşmanız, daha iyi kararlar almanız, engellerle başa çıkmanız, yaratıcı ve anlamlı yaşamanız kolaylaşır. Doğru bilgi yalnızca bireyin değil, toplumun ve dünyanın iyileşmesi için de en önemli araçtır. Günümüzde bilgi akışı hızlandıkça nitelikli bilgiye ulaşmak zorlaşırken, akılcı, güvenilir ve kolay anlaşılır bilgi kaynaklarına olan ihtiyacımız giderek artıyor. Doç. Dr. Şafak Nakajima’nın, tıp, psikoloji, bilim, felsefe ve sanat arasında köprüler kurarak özenle yazdığı, az sözle çok şey anlattığı bu kitap, zor insanlardan duygusal şiddete, virüslerin zekâsından düşünce tuzaklarına, aşkın çeşitlerinden eşcinselliğe, mutluluktan intihara, bilim tarihinden hayatın anlamına uzanan pek çok konuda, insanı tanıma ve hayatı anlama yolculuğunuza ışık tutacak. (Tanıtım Bülteninden) Marka İnkılap Kitabevi Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 568 Yayın Tarihi 2021 Yazar Şafak Nakajima Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004YBM9

***** Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabını için satın alma linkleri:
Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabını satın al

***** Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima indirme linkleri:
Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabını PDF İndir
Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabını ePub İndir
Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabını ele aldık. Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabının yazarı, Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabının fiyatı ve Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Aklın Kutsal Kitabı - Şafak Nakajima kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU