-->

Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Ama bazen herkes masumdur. Gözün gördüğüne akıl kördür, dil söktüğü an anıların canı asılır vicdan mahkemelerinde.“ - Kül Kelebek Soru işaretleriyle dolu bir çocukluk geçiren Ada, lise yıllarının hemen öncesinde öğrendiği bir gerçekle sarsılır. Bu gerçeğin sancılarıyla geçen ilk lise yılları sonrasında, ünlü bir okula kabul edilerek umuda kanat çırpmak ister. Bu okulun ona hazırladığı ve kontrolünden çıkacak olaylar zincirinden habersizdir. Uğrayacağı zorbalıklar sadece okul hayatını değil, tüm yaşamını etkiler. Her şeye rağmen çevresindeki insanlarla değil, bahçesindeki çiçekleriyle mutlu olmayı öğrenmiş olan Ada’nın hayatı, okulun gizemli öğrencisi Varis Adin yüzünden kontrol edemediği bir hâle gelir. Kaçtıkça içine çekildiği durumlar, yeni gizemler ve soru işaretleri doğurur. Marka Epsilon Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 528 Yayın Tarihi 2021 Yazar Beyza Aksoy Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004YFR2

***** Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabını için satın alma linkleri:
Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabını satın al

***** Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy indirme linkleri:
Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabını PDF İndir
Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabını ePub İndir
Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabını ele aldık. Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabının yazarı, Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabının fiyatı ve Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kelebeği Öldürmek - Beyza Aksoy kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU