-->

Bak Bahar Gelmiş Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bak Bahar Gelmiş kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bak Bahar Gelmiş kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bak Bahar Gelmiş kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Bakmayın burada Boğaz’a karşı oturduğuma. Biz deniz kıyısı çocukları değiliz. Büyük nehirlerin birinin kenarında, onun çağıltı seslerini dinleyerek büyüdük. Bir köprü vardı nehri geçen. Ayaklarının birinin dibinden akıntıya bıraktık kendimizi. Yüzmeyi öyle öğrendik. Kıyıdaki kumların, kayaların üstünde güneşlendik. (Yaz başında kıpkırmızı olurdu sırtımız. Akşam evde ağlayacak hale gelirdik sızıdan. Uyuyamazdık. Annemiz yoğurt sürerdi çaresizlikten. Sızısı geçerdi bir süreliğine hiç olmazsa. Sonraki günlerde sırtımızın derisi orasından burasından kavlamaya başlardı. Ala danalara dönerdik bir süre.) Gün geldi su içindeki kaya diplerine soktuk ellerimizi. Pullu balıklar yakaladık. Bir dere ağzının nehirle birleştiği yerde büyümüş dinç hayıtlar! Onların çatal olanlarından kestik, kemik saplı çakılarımızla. Tuttuğumuz balıkları (oltalarımız da vardı ayrıca) kulak altlarından çubuklara dizdik, iki sıra halinde. Sonra çatalının yumuşak uçlarını bir ip gibi birbirine doladık tutmak için…”

***** Bak Bahar Gelmiş kitabını için satın alma linkleri:
Bak Bahar Gelmiş kitabını satın al

***** Bak Bahar Gelmiş indirme linkleri:
Bak Bahar Gelmiş kitabını PDF İndir
Bak Bahar Gelmiş kitabını ePub İndir
Bak Bahar Gelmiş kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bak Bahar Gelmiş kitabını ele aldık. Bak Bahar Gelmiş kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bak Bahar Gelmiş kitabının yazarı, Bak Bahar Gelmiş kitabının fiyatı ve Bak Bahar Gelmiş yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bak Bahar Gelmiş kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bak Bahar Gelmiş kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bak Bahar Gelmiş kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bak Bahar Gelmiş kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU