-->

Değişken - Abdullah Karakeçili Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Değişken - Abdullah Karakeçili kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Değişken - Abdullah Karakeçili kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Değişken - Abdullah Karakeçili kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Kendi dünyanızdan çok daha uzakta, farklı bir gezegende muhteşem bir serüvene çıkmaya hazır mısınız? Tabii Hayal gücünüzü de yanınıza almayı unutmayın. Her sayfasında Arda ile birlikte astral bir seyahat ediyormuşsunuz gibi olacaksınız. Bu muzip Cadı, aynı zamanda farklı özelliklere sahip olağanüstü bir arkadaş, kardeş, abi ve sevgili. Leydisi için her şeyi yapacak olan cesur savaşçı Luka; sevdiklerini, türlü şeytanlardan, vampirlerden ve cadılardan koruyabilecek mi? "O Değişken'di. O Spiritus'tu. O Luxeria'ydı. Bir adım daha attı. Sonsuzluğa. Ölüme. Sezen'e Yaşama.” Marka Elpis Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 283 Yayın Tarihi 2020 Yazar Abdullah Karakeçili Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004I8R7

***** Değişken - Abdullah Karakeçili kitabını için satın alma linkleri:
Değişken - Abdullah Karakeçili kitabını satın al

***** Değişken - Abdullah Karakeçili indirme linkleri:
Değişken - Abdullah Karakeçili kitabını PDF İndir
Değişken - Abdullah Karakeçili kitabını ePub İndir
Değişken - Abdullah Karakeçili kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Değişken - Abdullah Karakeçili kitabını ele aldık. Değişken - Abdullah Karakeçili kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Değişken - Abdullah Karakeçili kitabının yazarı, Değişken - Abdullah Karakeçili kitabının fiyatı ve Değişken - Abdullah Karakeçili yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Değişken - Abdullah Karakeçili kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Değişken - Abdullah Karakeçili kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Değişken - Abdullah Karakeçili kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Değişken - Abdullah Karakeçili kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU