-->

Felsefiyat Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Felsefiyat kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Felsefiyat kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Felsefiyat kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Felsefiyat isimli bu kitapta; ilkçağlardan günümüze kadar düşünce tarihinde etkili olan belli başlı felsefe ve ideolojiler tarihsel, sosyal, siyasal arka plan ile bütünsel bir süreç olarak okuyu­cunun bilgisine ve objektif değerlendirmesine sunulmaktadır.İlkçağ, Ortaçağ, Rönesans ve Aydınlanma dönemlerinin felsefesi, sosyal yapısı, siyaseti, bilimi, eğitimi, dini ve sanatı ele alınırken felsefenin dönemlerin rengini oluşturmadaki önemi ve işlevi anlatılmaktadır. Felsefenin, filozofların problemlerinin dönemlerinin olgularıyla olan ilişkilerini anladığımızda dönemleri, toplumları, insanı daha doğru ve objektif değerlendirmemiz mümkün olacaktır. Aristoteles’in “Metafizik” isimli eserinde belirttiği gibi “Bilgisizlikten kurtulmak için felsefe yapmaya giriştiklerinde ilk filozoflar şüphesiz bilgiyi herhangi bir faydacı amaçla değil, sırf kendileri için aramaktaydılar”.Anlamaya, bilgiye duyulan sevgi -bilgelik sevgisi- olarak da ifade edebileceğimiz felsefe, başkasına iletilip paylaşıldığı zaman bir pedagoji hâline gelmekte­dir. Bu özelliğiyle de felsefe tarihi aslında insanı ve evreni anlamamızı sağlayan bir pedagoji tarihidir. Felsefe tarihi; soylu zihinlerin resmigeçidi, bir düşünce kahra­manları galerisidir. Felsefiyat’ın amacı, okuyucularına bu düşünce tarihi galerisinde keyifli bir yolculuk yaptırırken onların bu tarihi anlamalarını ve sorgulamalarını sağlamaktır.Felsefeye giriş ve felsefe tarihi kitabı olan Felsefiyat, felsefeye, bilgeli­ğe, anlamaya ihtiyaç duyan herkese önerilir.

***** Felsefiyat kitabını için satın alma linkleri:
Felsefiyat kitabını satın al

***** Felsefiyat indirme linkleri:
Felsefiyat kitabını PDF İndir
Felsefiyat kitabını ePub İndir
Felsefiyat kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Felsefiyat kitabını ele aldık. Felsefiyat kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Felsefiyat kitabının yazarı, Felsefiyat kitabının fiyatı ve Felsefiyat yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Felsefiyat kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Felsefiyat kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Felsefiyat kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Felsefiyat kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU