-->

Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Flört bir sanattır ve inceliklerini bilirseniz hayatınıza renk katan bir oyun haline gelir. Flört etme sanatında başarılı olmak için birtakım becerilere sahip olmanız gerekir ve o noktaya geldiğinizde bu oyundan en çok keyif alan siz olursunuz. İlişki koçu ve yazar Adil Yıldırım bu kitabında Türk toplumunun kadim yarasına dokunuyor. Dünyaca ünlü James Bond filmlerinden örnek flört sahneleri veriyor, sırtlan erkeklerden avcı kadınlara uzanan geniş yelpazeyi anlatıyor ve en gizemli flört taktiklerini ilk defa açıklıyor: Neden flört edemiyoruz? Flörtün altın kuralı nedir? Flörtü kim başlatır? Flörtün amacı nedir? Flört etme sanatında nasıl başarılı olabilirsiniz? Marka Karakarga Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 112 Yayın Tarihi 2021 Yazar Adil Yıldırım Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004J5EI

***** Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabını için satın alma linkleri:
Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabını satın al

***** Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım indirme linkleri:
Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabını PDF İndir
Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabını ePub İndir
Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabını ele aldık. Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabının yazarı, Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabının fiyatı ve Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Flört Etme Sanatı - Adil Yıldırım kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU