-->

Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ülkemizin koskocaman bir çöl olduğunu, tarım alanlarının azaldığını, yağmurun neredeyse hiç yağmadığını düşün! Dünyadaki canlı çeşitliliğinin azaldığı, buzulların hızla eridiği, ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinin artık yaşanmadığı bir dünya...   Nil, gelecek nesillere iyi bir dünya bırakabilmek için kendince bir mücadele verir. Eğer önlem alınmazsa bir çöp dünyada yaşamaya mahkûm olacaklardır. Can, Narin ve Yiğit onun boşuna çabaladığını düşünür. O ise mücadelesine arkadaşlarını da dâhil etmeyi ister. Gelecekte yaşanacakları gösterebileceği bir yolculuk, bu mücadeleyi büyütmesinde Nil’e yardımcı olabilecek mi?   Şimdi Gelecek Ekspresi’yle birlikte 2050 yılına bir yolculuğa çıkmayı kabul ediyorsan kitabın kapağını aç! Çabuk ol! Geleceğimizi kaybetmek üzereyiz!

***** Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabını için satın alma linkleri:
Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabını satın al

***** Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya indirme linkleri:
Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabını PDF İndir
Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabını ePub İndir
Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabını ele aldık. Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabının yazarı, Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabının fiyatı ve Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gelecek Ekspresi & Çöp Dünya kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

1 Yorum :

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU