-->

Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
NORMAL HAYAT NASIL BİR ŞEYDİ? Salvador, bu dünyadaki yerini bildiğini sanıyordu. Fakat lisedeki son senesinde karakterinde meydana gelen keskin değişim hem onu hem de çevresindeki herkesi geçmiş, şimdi ve gelecekle yüzleşmeye itmişti. Üç yaşında evlat edinilmesi sayesinde sıcacık bir yuvaya ve olabilecek en sadık arkadaşlara sahip olduğunun farkındaydı. Yine de büyüdükçe Meksikalı gey bir babası olmasının farklı anlamlara da geldiğini gördüğünde kendini kaybolmuş hissetmeye başladı. Bir yanda onu bunca yıldır sevgiyle yetiştiren babası, diğer yanda genlerinde olduğunu düşündüğü şiddet izleri varken, Salvador bu denklemin neresinde duruyordu? “Sevgi, sosyal sorumluluk ve ölüm gibi zor konular ustalıkla işlenmiş. Her kütüphanenin olmazsa olmazı.” —School Library Journal, starred review “Aile ve dostlar arasındaki zengin ilişkiyi yakalamakta kimse Sáenz’in eline su dökemez.” —Kirkus, starred review “Salvador’un en derin korkularına ışık tutan kısacık bölümleri okurken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.” —Publishers Weekly, starred review “Aile, arkadaşlık, sevgi ve kayıp üzerine büyüleyici bir hikâye.” —New York Times “Sáenz’in eserlerini kaçırmak istemezsiniz.” —VOYA “Daha önce yazara bayılmanızı sağlayan incelik, gerçekçilik ve sıcaklık bu romanın da temelini oluşturuyor.” —Bustle “Salvador, kitabı kapattıktan sonra bile sizinle yaşamaya devam edecek bir karakter.” —Booklist “Dünyanın şu an tam da böyle bir kitaba ihtiyacı var.” —Bill Konigsberg “İnsan olmanın karmaşık yapısına şefkat ve sevgiyle yaklaşan güçlü bir roman.” —Francisco Jiménez Tanıtım Metni Marka Yabancı Yayınevi Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 1000 Yayın Tarihi 2019 Yazar Benjamin Alire Saenz Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004SPI7

***** Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabını için satın alma linkleri:
Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabını satın al

***** Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz indirme linkleri:
Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabını PDF İndir
Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabını ePub İndir
Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabını ele aldık. Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabının yazarı, Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabının fiyatı ve Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hayatımın Akılalmaz Mantığı (Ciltli) - Benjamin Alire Saenz kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU