-->

Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Adaletsizliği değiştiremezsiniz ama adaletsizlik karşısındaki duruşunuzu değiştirebilirsiniz.” Haysiyet kırgınlığının ayaklanması, ruhun ayaklanmasıdır. Ayaklanabilen bir ruhsa, insanın mucizesidir. İnsanı insan yapan yegâne mucize... Yaşamaktaki efsun, insan ruhunun haysiyet okyanusuna dalmasıyla bulunur ancak. Haklı, haksızın zorbalığı karşısında kendini kurban etmekten vazgeçtiği gün kaderin makûs döngüsü de değişir. Kuzu, kurda av olmaktan bıkmıştır artık. Boyun eğmek yerine haysiyetini korumak yolunu seçmiştir. Pınarın suyunda onun da kurt kadar hakkı vardır çünkü. Hırlayan kurdun keskin dişlerinden ve tehdidinden korkarak yaşamak da bir tür intihardır ne de olsa... Kuzular, kurda av oldukları masalın sonunu yeniden yazmak istiyor artık. Marka Destek Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 304 Yayın Tarihi 2021 Yazar Ece Üner Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004RH74

***** Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabını için satın alma linkleri:
Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabını satın al

***** Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner indirme linkleri:
Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabını PDF İndir
Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabını ePub İndir
Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabını ele aldık. Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabının yazarı, Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabının fiyatı ve Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Haysiyet(İmzalı) - Ece Üner kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU