-->

Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Peygamber (s.a.v.) sevdalısı ve şairi olan Hassân b. Sâbit’e (r.a.), “Muhammed’i övecek bir şiir oku!” dediklerinde, “Ben sözlerimle Muhammed’i (s.a.v.) övemem, bilakis Muhammed (s.a.v.) ile sözlerimi güzelleştirmiş olurum,” demiştir. İşte Herkes İçin Siyer’in amacı, Efendimiz’in (s.a.v.) o bereketli ömrüne yapacağımız yolculukla güzelleşmek, onun hayatından kendi hayatımıza güzel hasletler aktarabilmektir… Bu kitapla umuyoruz ki Allah Resûlü (s.a.v.) hayatımızın her alanına dokunacak ve hiçbir yer kalmayacak ki onun eli değmemiş, onun sesi, onun sedası işitilmemiş olsun. Çünkü biliyoruz ki yitik dünyamız ancak onunla anlam kazanabilir. Daralan ufuklarımız ancak onunla genişleyebilir. Sahâbeye hasret kalan yüreklerimiz ancak onun zamanlar ve zeminler üstü mesajlarıyla bir karşılık bulabilir. Bundan dolayı siyer her ne kadar bir insanın, bir beşerin hayatı olsa da, aslında bütün bir beşeriyetin hayatıdır. Çünkü kim olursa olsun, herkese söylenmiş bir söz vardır… Marka Profil Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 360 Yayın Tarihi 2021 Yazar Bekir Develi, Muhammed Emin Yıldırım Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000003Y8YX

***** Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabını için satın alma linkleri:
Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabını satın al

***** Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi indirme linkleri:
Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabını PDF İndir
Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabını ePub İndir
Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabını ele aldık. Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabının yazarı, Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabının fiyatı ve Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Herkes Için Siyer - Medine Dönemi 2.cilt - Muhammed Emin Yıldırım - Bekir Develi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU