-->

İçinde Eylül Biriktiren Kadın Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İçinde Eylül Biriktiren Kadın, Müştehir Karakaya’nın üçüncü öykü kitabı. 1998 yılından 2008 yılına kadar az sayıda yazdığı birkaç öyküden oluşuyor. Yolunu kaybeden ama her yol ağzında tekrar yolunu bulan, hasret, ayrılık, sitem dolu gelgitlerle örülü insanların hikâyeleri ile bizi saran, içine çeken, derine, daha derine iten, bazen gülümseten, bazen ağlatan, bazen düşüncelere sevk eden alegorik öyküler… Anlarız ki, yazar bunu yapmayı seviyor, her umutsuzluğun içinde umudu, her ayrılığın sonunda kavuşmayı, her üzgünlüğün dibinde sevinci bulup çıkarmamızı istiyor, her ne kadar sonlarında bunu göremesek de… Bildiğimiz klasik öykü anlatımından çok, olay örgüsünden çok his ve hüznün acı tablolarını durum öyküleri olarak nitelendirebileceğimiz, yer yer bilinçaltına inen göndermelerle yarım kalmış yaşamlarıyla irdeliyor yazar. Sanki biraz şiir, biraz öykü, biraz roman; hatta söylendiği gibi herkesin bir hikâyesi vardır ama bir şiiri yoktur. Bu kitapta her ikisini görmek de mümkün…

***** İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabını için satın alma linkleri:
İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabını satın al

***** İçinde Eylül Biriktiren Kadın indirme linkleri:
İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabını PDF İndir
İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabını ePub İndir
İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabını ele aldık. İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabının yazarı, İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabının fiyatı ve İçinde Eylül Biriktiren Kadın yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İçinde Eylül Biriktiren Kadın kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU