-->

Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci İlişkilerin doğası karmaşıktır. İnişleri çıkışları vardır. Kadınla erkek arasında işler her zaman yolunda gitmeyebilir, tıpkı hayat gibi... İlişkiler bazen sıcaktır, içinizi ısıtır, bazen soğuktur ürpertir. Her ilişkinin kendince bir ritmi vardır ve hep değişkendir. Kadınla erkeğin doğası birbirine hiç benzemez. Problem çözme becerileri, yalnızlıkla başa çıkma yolları, ilişkiden beklentileri, iletişim modelleri, cinselliğe bakışları ve motivasyonları çok farklıdır. Bir kadını elde etmenin yolu ondan uzak durmak yerine ona ilgi göstermekken, bir erkeği elde etmek için dozu iyi ayarlanmış mesafelere ihtiyaç vardır. Çok satan “Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir”, “Kararı Ben Veririm” ve “Süt Lekesi “ kitaplarının yazarı Uzman Psikolog Esra Ezmeci, bu kez kadın erkek ilişkilerinin doğasını ve dinamiklerini enine boyuna yatırıyor masaya. Sunduğu basit ve etkili önermelerle kadın erkek ilişkilerinde yaşanan kısırdöngüleri kırmak hiç de zor değil... (Tanıtım Bülteninden) Marka Destek Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 296 Yayın Tarihi 2021 Yazar Esra Ezmeci Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV000018U49H

***** Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabını için satın alma linkleri:
Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabını satın al

***** Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci indirme linkleri:
Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabını PDF İndir
Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabını ePub İndir
Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabını ele aldık. Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabının yazarı, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabının fiyatı ve Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever - Esra Ezmeci kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU