-->

Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Metamodernizm bir duygu yapısı olarak 2000’lerde ortaya çıkmış ve Batı kapitalist toplumların baskın kültürel mantığı hâline gelmiştir. Metamodernizm terimini hem çeşitli kültürel ve estetik tercihler konusunda ortak bir zeminde buluşmak amacıyla sezgisel bir etiket, hem de bu tercihleri dönemselleştirecek bir nosyon olarak kullanıyoruz. Başka bir deyişle, bu kitap ne belirli bir sanat dalı için Greenbergci bir ifadedir ne de bireysel mimarinin Jenckvari bir hasıraltı edilişidir. Bu kitap, Jameson’ın postmodernizm için yaptığı gibi, Batı kapitalist toplumlarının gelişimindeki belirli bir aşamanın baskın kültürel mantığını, tümüyle sınırları belirlenmiş bir plan içinde gösterme girişimidir. Ancak bu da, sanat dalları vasıtasıyla kültür, estetik ve siyasetin yanında bugünün şartlarıyla ortak bir zeminde buluşmak için kusurlu bir girişimdir. Metamodernizm terimi hiçbir şekilde yeni bir terim değildir. Batı Avrupa, Güney Amerika ve Asya’ya varana kadar çeşitli zıt coğrafî bağlamlarda; deneysel şiir, teknoloji çalışmaları, fizik, ekonomi, matematik ve Doğu spiritüalizmi gibi değişik alanlarda kullanılmıştır. Diğer bir deyişle, bu terim uzun ve geniş bir alana saçılmış bir tarihe ve net tespit edilmesi gereken bir kökene sahiptir. Abramson terimin eski kullanımlarından bazılarını ortaya çıkarmıştır. Abramson’a göre terimin ilk kullanımı Zavarzadeh’ye aittir ve “yorumcu modernist romanın ilerisine geçmek eğilimi”ni tanımlamak için kullanılmıştır. Zavarzadeh’in terimi kullandığı anlam bugün için metamodernizmin çeşitlerinden yalnızca biridir. Zavarzadeh metamodernizm teriminini Robbe-Grillet, Barth, Bartheleme, Wolfe gibi yazarlar üzerinden ve kara mizah, parodi, derinlik modellerinin terk edilmesi, üstkurmaca gibi aşırılıklarla örneklendirir. Elinizdeki kitap metamodernizm teriminin kaynağının arkeolojisine odaklanmış bir çalışma değil ama yine de terimi kullanma şeklimiz ve bu kullanımın post-postmodern için kullanılanlardan ne kadar farklılaştığıyla ilgili gözlemler yapmak için yerimiz var.

***** Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabını için satın alma linkleri:
Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabını satın al

***** Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik indirme linkleri:
Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabını PDF İndir
Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabını ePub İndir
Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabını ele aldık. Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabının yazarı, Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabının fiyatı ve Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Metamodernizm & Postmodernizm Sonrası Tarihsellik Duyuşsallık ve Derinlik kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU