-->

Minik Savaşçı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Minik Savaşçı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Minik Savaşçı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Minik Savaşçı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ülkemizde her yıl ortalama bir milyonun üstünde bebek dünyaya gelmektedir. Bu bebeklerin yaklaşık yüzde on kadarının da erken doğduğu istatistiki olarak ortadadır. Dolayısıyla kabaca her yıl yüz binlerce prematüre bebeğin dünyaya geldiğini öngörebiliriz. Bu bağlamda prematüre bebek ebeveynlerine ulaşarak tecrübelerimizi aktarmak fikri, haddim olmayarak kaleme aldığım bu eserin işaret fişeğini ateşledi. Prematüre bebeği olan ebeveynlere umut ışığı olmak, onlara sabır aşılamak, güç vermek, geçtiğimiz engebeli, taşlı ve dikenli yolların krokisini vermek bir yerde borcumuzdu. Kitabın kahramanı ve varlık sebebi savaşçı oğluma kıymetli bir armağan bırakmak da temel motivasyonlarımdan biri oldu. Uzun kuvöz yolculuğunu ve sonrasını kitap olarak belgeleyerek bir hafıza oluşturma isteği de beni kendine çekti. Oğlumuz annemizde gelişen preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) sebebiyle hayata gözlerini erken açtı. Anne karnında gelişme geriliği yaşayan ve zorunlu doğum eylemi sonrası yoğun bakıma alınan oğlumuzun kuvöz günlerinin ve taburculuk sonrası tüm yaşadıklarının kronolojik olarak kaleme alındığı, prematüre bebek sahibi ebeveynlere rehber olacak bir eser hazırlamaya gayret ettim. Her prematüre bebek ebeveyninin de aslında birer prematüre ebeveyn olduğu mottosundan hareketle yola çıktım. Kitapta prematüre doğmuş bebeğimizin ilk on sekiz ayına kronolojik olarak şahitlik edecek, prematüre bebekleri kuvöz sürecinde ve sonrasında nelerin beklediğini öğreneceksiniz. Hayata erken atılan bu cesur yavruların başka mecra ve konularda prematüre kalmamaları ve kitapta kendinizden bir şeyler bulmanız dileklerimle keyifli okumalar dilerim

***** Minik Savaşçı kitabını için satın alma linkleri:
Minik Savaşçı kitabını satın al

***** Minik Savaşçı indirme linkleri:
Minik Savaşçı kitabını PDF İndir
Minik Savaşçı kitabını ePub İndir
Minik Savaşçı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Minik Savaşçı kitabını ele aldık. Minik Savaşçı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Minik Savaşçı kitabının yazarı, Minik Savaşçı kitabının fiyatı ve Minik Savaşçı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Minik Savaşçı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Minik Savaşçı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Minik Savaşçı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Minik Savaşçı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU