-->

Sıcak Karlar - Yuri Bondarev Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
1942 Aralık’ı... Manstein’in Panzerleri, Stalingrad önlerinde sıkışıp kalan Nazi ordularını kurtarmak için cepheye sokulmaya çalışıyorlar. Hedefle aralarında buzlarla kaplı bir ırmaktan başka bir şey yok. Ve Sovyet Ordusu, düşman tanklarını bu son doğal engele varmadan durdurmak için harekete geçiyor. Sıcak Karlar, yalnızca bir savaş romanı değil, psikolojik olarak da “savaşan insanı” konu alan üstün bir yapıttır. Kendisi de Stalingrad’da bir topçu subayı olarak savaşmış olan Yuri Bondarev, romanını dökülen kan ve gözyaşıyla ısınan karlara ithafen, Sıcak Karlar olarak adlandırmış. Kitabı okurken, hepsi asker olan karakterlerin aynı kaderi paylaşsalar da aslında birbirinden nasıl farklı özelliklere sahip olduklarına, zor zamanlarda nasıl tepkiler verdiklerine, yer yer birbirleriyle çeliştiklerine ve savaşın içinde nasıl dönüşüme uğrayıp derinleştiklerine şahit oluyoruz. Yuri Bondarev, romanda Stalingrad savaşının tablosunu çok farklı karakterler kullanarak çiziyor. Oldukça hızlı bir şekilde gelişen olaylar akıcı bir dille hem sıradan askerlerin, hem de bütün operasyonun sorumluluğunu alan komutanın gözünden bizlere aktarılırken; yer yer geriye dönüşlerle de bir nefes alıp olayların derinliğini kavramamız sağlanıyor. Marka Yar Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 546 Yayın Tarihi 2021 Yazar Yuri Bondarev Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV00000508MT

***** Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabını için satın alma linkleri:
Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabını satın al

***** Sıcak Karlar - Yuri Bondarev indirme linkleri:
Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabını PDF İndir
Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabını ePub İndir
Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabını ele aldık. Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabının yazarı, Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabının fiyatı ve Sıcak Karlar - Yuri Bondarev yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sıcak Karlar - Yuri Bondarev kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU