-->

Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Realite (gerçek) ile ide (ebedi değerler) arasında yer alan hukuk, üç farklı veçheden ele alınıp kavranabilen bir fenomendir. Hukukun bu üç veçhesinden ikisini aydınlatmaya çalışan hukuk felsefesi ve dogmatik hukuk bilimi, değerler ile normlar gibi soyut konularla ilgilenmekte ancak hukukun sosyal yaşamla ilişkisini ihmal etmektedirler.   Oysa hukuk, aynı zamanda sosyal gerçekliğin bir ürünüdür. Bu durum ele alınmadan, yani hukukun üçüncü veçhesi aydınlatılmadan, hukuka dair tam bir bilgiye ulaşmak olanaksızdır. Fenerini hukukun ihmal edilen üçüncü veçhesine tutarak, onu aydınlatmaya çalışan bilim dalı, bu kitabın da başlığını oluşturan “hukuk sosyolojisi”dir.   Aydınlatıcı olması temennisiyle… Prof. Dr. Yaşar Salihpaşaoğlu – Dr. Dilara Buket Tatar

***** Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabını için satın alma linkleri:
Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabını satın al

***** Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi indirme linkleri:
Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabını PDF İndir
Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabını ePub İndir
Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabını ele aldık. Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabının yazarı, Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabının fiyatı ve Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Teorik ve Pratik Hukuk Sosyolojisi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU