-->

Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu GÜÇLÜ BİR YAŞAM İÇİN DOĞAN CÜCELOĞLU’NDAN TAVSİYELER… “Gençliğimde gergin, stresli, mutsuz günlerim çok oldu. Kendimi suçlu hissettiğim, değersiz gördüğüm dönemler yaşadım. Şimdi hayatım anlamlı, coşkulu ve şükür duygusuyla dopdolu... Neden? İçinde yaşadığım koşulların iyileşmesinden mi? Geliştirdiğim farkındalıkların sonucu mu?” Doğan Cüceloğlu Doğan Cüceloğlu, yalnızca psikoloji kariyeriyle değil, insan hayatına dokunan ve insana dair her hikâyeden şifa çıkarabilen bilgeliğiyle bu coğrafyanın en önemli ilim insanlarından biri. Seksen yılı aşkın ömrünün bir birikimi olarak, şimdi herkesin merak ettiği “hayati” sorulara en samimi cevaplarını sunuyor. Herkes gibi aslında o da hâlâ savaşıyor, keşfediyor, hayata değer katıyor. Hayatın anlamı nedir? İnsan kendini nasıl geliştirir? Umutsuzluk nasıl aşılır? İçimizdeki öz nasıl ortaya çıkar? Çevremiz bizi nasıl etkiler? Kime akıl danışılır? Yaşam neleri ödüllendirir? Zihin nasıl işler? “Biz” olmak için neler yapılmalıdır? Ömür yolculuğunda neyin önemli olduğunu anlamak, keşif ve merak duygularına sahip çıkmak bir hayatı “kıymetli” kılmak için en önemli meziyetler arasında. Elinizdeki rehber niteliğindeki kitap, yaşamı boyunca bu meziyetlerin peşine düşmüş ve her ânına onları ilmek ilmek işlemiş Doğan Cüceloğlu’nun, Deniz Bayramoğlu ile sohbetlerinden oluşuyor ve herkese şu soruyu soruyor: “Zorluklarla başa çıkmaya, içindeki gücü keşfetmeye VAR MISIN?” Marka Kronik Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 320 Yayın Tarihi 2021 Yazar Doğan Cüceloğlu Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV000018JF3G

***** Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabını için satın alma linkleri:
Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabını satın al

***** Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu indirme linkleri:
Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabını PDF İndir
Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabını ePub İndir
Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabını ele aldık. Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabının yazarı, Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabının fiyatı ve Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Var Mısın? Güçlü Bir Yaşam İçin Öneriler - Doğan Cüceloğlu kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU