-->

Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer Vahşi şeylere dair evcil bir dil kullanmak yok artık. Martin Shaw Okan, ölü, yatakta yatıyordu. Perşembe gecesi beraber yattığımız yatakta. Sağdık ikimiz de, daha perşembe gecesi sağdık. N’oldu da pazartesi gecesi ölü ölü yattık o yatağa? Ölü olmak yetmedi, bir de salı denen o lanet günde, ölülerin bir tanesini toprağa mı koyacaktık? Artık verebilirim demiştim, o sabah. Artık verebilirim. Benim verebilmem önemli miydi? Ölüm alırken bana sormuş muydu ki, toprak, verirken soracaktı? Benim fikrim sorulmuyordu ki. Âşık olurken de sorulmamıştı. Bana sadece, al bu adamı, çok sev, tamam mı, denmişti, sevmek ne kelime, tapmıştım adama, tapmıştım. Aşk fikir sormaz. Aşk sadece hakkını ver der, tamam mı, der. Hakkını vermezsen hakkımı vermem der. Ağıtların Tanrısı bir aşk mektubu... Yazar, eğitmen Sepin İnceer’in ölen eşi, sevgilisi, çocuklarının babası Okan’a yazdığı bir aşk mektubu. Bir ağıt. Bir kadının sevdiğinin ölümüne ve bu ülkede ömrü kelebeklerden daha kısa süren, büyükler tepişirken ölen bütün çocuklara yaktığı, kalbi parçalayan bir ağıt. Ve bir manifesto. Bu topraklarda yaşanmış bütün acılarla yüzleşmeden, bir hiç uğruna ölen bütün çocuklarımızın yasını tutmadan yola devam etmenin mümkün olmayacağını haykırarak ilan eden bir manifesto. Yazar Hakkında: Sepin Sinanlıoğlu İnceer, Üsküdar Amerikan Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme mezunu. Plymouth Üniversitesi, Dartington College of Arts’da Poetics of Imagination (Hayal Gücünün Poetiği) yüksek lisansına devam ediyor. İki çocuğu Ela ve Ali, kedileri Sussex ve köpekleri Alis ile Reşitpaşa, İstanbul’da yaşıyor. Bir özel sermaye fonundaki yönetici ortak görevinden 2014’te ayrıldı. Hâlen kadın girişimciliğini destekleyen iki oluşumda yatırımcı. Fizyoloji ve sinir sistemi alanlarında uzmanlaştığı farklı protokoller çerçevesinde ve kadim hikâyeler üzerinden, bilgelik, aşk, ölüm ve özgürlük gibi insan olmaya dair konularda grup ve yaş dinamiğine göre değişen çalışmalar yapıyor; bunlar ya grup eğitimleri ya da bireysel çalışmalar olarak gerçekleşiyor. Ağıtların Tanrısı dışında, Noa, Monark Kelebekleri ve Her Şey ile Noa, Kirpi ve Sarı adlı çocuk kitaplarının yazarı. Marka Doğan Novus Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 408 Yayın Tarihi 2021 Yazar Sepin İnceer Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV000018PEC7

***** Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabını için satın alma linkleri:
Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabını satın al

***** Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer indirme linkleri:
Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabını PDF İndir
Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabını ePub İndir
Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabını ele aldık. Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabının yazarı, Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabının fiyatı ve Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ağıtların Tanrısı - Sepin İnceer kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU