-->

Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
NeuroFormat 2.0… İyileşme mucizesinde bir üst sürüme geçiyoruz! Sizi tebrik ederim! Sağlığınız, mutluluğunuz için güzel bir adım attınız. Bu kitabı almak son zamanlarda kendiniz için yaptığınız en iyi şey olabilir. Tüm kalbimle inanarak söylüyorum: Okumayı bitirdiğinizde artık başka bir hayatınız olacak. Başka biri olacaksınız. Tamam, size evrenin sırrını vermeyeceğim. Açıkçası evrenin sırrına ben de ermiş değilim. Ama sağlıklı, mutlu bir varoluşun sırrını, bu kitapla ellerinize bırakacağım, garanti ederim! NeuroFormat Sistemi’ni kullanan yüz binlerce okurum kronik rahatsızlıklarını iyileştirdiler, fobilerini ve bağımlılıklarını yendiler, kilo sorunlarından kurtuldular, birçok ciddi rahatsızlığı alt ettiler. Bu güzel şeyler yaşanırken biz de ezber bozan gelişmelere şahit olduk! NeuroFormat Sistemi adeta bir üst sürüme geçti! Bizim için mucize kelimesinin tanımı bile değişti. Hepsini anlatacağım... Birlikte heyecanlı bir yolculuğa çıkıyoruz! Bu yolculukta şimdiyi iyileştirmekle kalmayacak, adeta zaman makinesine atlayıp geçmişin senaryosunu da değiştireceğiz! İnanılmaz ama gerçek diyeceğiniz şeyler okumaya hazır mısınız? Ön okuma metni Barış Muslu Hakkında: M. Barış Muslu 1975’te doğdu. Tarsus Amerikan Koleji’nde lise eğitimini sürdürürken gittiği ABD’de 2 senede liseyi, 3 senede Michigan Tech Üniversitesi’ni bitirdi. 20 yaşında genç bir mühendis olarak Türkiye’ye döndü. Koç Üniversitesi’nde işletme mastırını tamamladı. 2001 yılında kendi şirketini kurarak Türkiye’de yüz binlerce insanın kullandığı teknoloji servislerinin yaratıcısı oldu. 1994 yılından başlayarak beynin işleyişi, ruhsal ve bedensel sağlık üzerindeki etkisi üzerine araştırmalar yapan Muslu, birçok metodun beraber çok daha etkili bir şekilde kullanımını sağlayan NeuroFormat Sistemi’ni geliştirdi. Çok satan listelerinden aylarca inmeyen Yıka Beynini, Beynine Format At, Sağlığına Format At ve NeuroAşk kitaplarının yazarıdır. Uzman psikologlardan oluşan NeuroFormat ekibini yönetmeye ve seminerler vermeye devam etmektedir.  Marka Doğan Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 248 Yayın Tarihi 2021 Yazar M. Barış Muslu Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000003MFD2

***** Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabını için satın alma linkleri:
Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabını satın al

***** Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu indirme linkleri:
Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabını PDF İndir
Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabını ePub İndir
Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabını ele aldık. Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabının yazarı, Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabının fiyatı ve Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gecikmeli Teslimiyet - M. Barış Muslu kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU