-->

Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İşte her şeyini düzenli ve kontrol altında tutmaya çalışan bir çocuğun bir yılı. Mümkün mü Okuyup Göreceğiz! Yeni bir okula başlamanın, yanlış bir şey söylemenin, utançtan ölmenin ya da sevdiği bir arkadaşından ayrı düşmenin kaygısını taşıyanlar ancak Annie'yi anlayabilir. Peki Annie nasıl biri? Başına dert olacak kadar güçlü bir hafızası var. İnanılmaz utangaç ve buna rağmen yazar olmak istiyor. Eski okulundaki arkadaşlarından birini çok seviyor ve yeni okulunda da yeni arkadaşlar edinmeye çalışıyor. Bir de başını belaya sokmamak için çaba sarf ediyor. Bunun için de her şeyin bir listesini tutuyor. Size çok saçma gelebilir ama evet, Annie'de her şeyin bir listesi var. Annie'nin Hayat Listesi kendini tanımak, sesini duyurmak, arkadaş edinmek, kaybetmek, yeni çevreler ve hayatlar kazanmak üzerine yazılmış sıcacık bir gençlik romanı... (Tanıtım Bülteninden) Marka Altın Kitaplar Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 256 Yayın Tarihi 2021 Yazar Kristin Mahoney Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000003SD7C

***** Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabını için satın alma linkleri:
Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabını satın al

***** Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney indirme linkleri:
Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabını PDF İndir
Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabını ePub İndir
Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabını ele aldık. Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabının yazarı, Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabının fiyatı ve Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Annie’nin Hayat Listesi - Kristin Mahoney kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU