-->

Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan Bir yayıncı ve aşçı olan Ohan Aşçıyan’ın 1907’de İstanbul’da Ermenice harflerle Türkçe olarak kaleme aldığı Yeni Yemek Kitabı alanında dönemin en popüler kitaplarından biriydi. “Alaturka ve Alafranga” alt başlığıyla yayımlanan çalışmada çorbalardan pilavlara, kızartmalardan buğulamalara, tatlılardan peltelere onlarca yemek, son derece pratik tariflerle aktarılıyor. Aşçıyan’ın kullandığı malzemeler, yemek pişirme yöntemleri, verdiği püf noktalar yüz yıl öncesinin özgün ve yaratıcı sofra kültürünü kanıtlarken, Yeni Yemek Kitabı yemek tarihimizi belgeleyen önemli bir köşe taşına dönüşüyor. Takuhi Tovmasyan’ın Aşçıyan’ın metnine düştüğü notlarsa kitabı hem zenginleştiriyor hem de günümüze bağlıyor. Tovmasyan, bugünün okurunun kitapla kuracağı ilişkiyi kolaylaştırarak kâh tariflerdeki zorlukları basitleştirecek tüyolar veriyor, kâh bugün artık bulunamayan bir malzemenin yerine ne kullanılabileceğini açıklıyor, kâh Ohan Usta’nın tariflerinin aklına düşürdüğü bir hatıradan söz ederek kitabı evlerimizin salonuna çeviriyor. Hulusi Nusih Tütüncü’nün ferah ve canlı tasarımıyla renklenen Yeni Yemek Kitabı, herkesin kitaplığında, mutfağında olması gereken bir çalışma. YAZAR HAKKINDA: 1857’de İstanbul’da doğdu. Asıl adı Hovhannes/Ohannes’tir. İstanbul’da, Eminönü’nde kitapçı dükkânları açtı; din, hukuk, dil, edebiyat kitapları yayımladı. 1907’de Yeni Yemek Kitabı’nı sahibi olduğu Aşçıyan Kitaphanesi’nden (Çakmakçılar Yokuşu, No: 29) yayımladı. 8 Nisan 1913’te Beyoğlu’nda hayatını kaybetti. 10 Nisan’da Şişli Ermeni Mezarlığı’na gömüldü. Mezarlık kayıtlarına göre baba adı Garabed’di ve Satenik adında bir kızı vardı. Marka Aras Yayıncılık Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 144 Yayın Tarihi 2018 Yazar Ohan Aşçıyan Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00000F8R1P

***** Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabını için satın alma linkleri:
Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabını satın al

***** Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan indirme linkleri:
Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabını PDF İndir
Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabını ePub İndir
Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabını ele aldık. Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabının yazarı, Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabının fiyatı ve Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yeni Yemek Kitabı 1907 - Ohan Aşçıyan kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU