-->

5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün 5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. 5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek 5 kitaplık macera seti size özel indirimle satışta!..   1) Gizemli Park - Fatma İNCE Koca ağaçtan ışık hüzmesi çıktı. Aniden bir kapı oluşuverdi ağacın gövdesinde. Kapı, yavaş yavaş açıldı. Yerin altına inen kristal merdivenler teker teker beliriverdi. Her basamak Ada’yı yeni maceraya doğru götürüyordu.   2) Kayıp Dinozor Yumurtası - Uğur ARIKAN Herkesin şaşkın bakışları arasında ileriye doğru atılıp elini yeşil ışıklar saçan yumurtaya uzattı. Parmak uçları yumurtaya değdiği anda yeşil ışık birden parlayarak beyaza döndü. Parlamanın etkisiyle hepsinin gözleri kamaştı. Kendilerine geldiklerinde ise onları bir macera bekliyordu. Hem de dinozorların yaşadığı bir çağda…   3) Yaşlı Zeytin Ağacı - Uğur ARIKAN Babaannesi Deniz Gören Yamacı’ndaki yaşlı zeytin ağacının dallarına astığı salıncakta onu sallıyordu. “Daha hızlı babaanne, daha hızlı!.. Şu uçuşan martıları görüyor musun? İşte onlara yetişmek istiyorum.” diye bağırıyordu. O bağırdıkça babaannesi onu daha da hızlı sallıyordu. Ayakları yeşil çimlerin üstünden kayıp gidiyor, Ege denizinin sonsuz mavisiyle buluşuyordu. Yerden her havalandığında içinde oluşan heyecan ağzından kahkahalarla dökülüp gökyüzünün sarı sıcak güneşine karışıyordu.   4) Bilge Baykuş - Sarı Sincap Efsanesi - Onur ŞİMŞEK Ali, büyük şehirde yetişip inşaat mühendisi olur. Yaşadığı şehir artık ona dar gelmektedir. İş için gittiği güney sahillerinde birbirinden ilginç olaylarla karşılaşır. Yaşadıklarından etkilenir. Bir seçim yapmakla karşı karşıya kalır. Ya insanları mutlu etmek için canlıların yok olmasına yardım edecek ya da bulacağı çözümlerle tüm canlılara hayat bağışlayacaktır. Bu macerada Ali’ye eşlik etmeye ne dersiniz? Doğa Ana’nın size ihtiyacı olabilir! Ona yardım etmek için hazır mısınız?   5) Dilbaz: Mavi Işığın Sırrı - Niyazi ŞİMŞEK Dilbaz, hayvanların haykırışı, ağaçların çığlığıdır. Bu çığlığın nedeni, insanların doğaya verdikleri zarardır. Bazıları duyarsız olsa da hâlâ bu haykırışı ve çığlığı duyan insanlar vardır. Onların çabası, kararlı tutumu her geçen gün daha da önem kazanmaktadır. Fantastik ögeler barındıran Dilbaz, farklı türler arasındaki dayanışmayı ve işbirliğini gösteren bir maceradır. Marka Umut Atölyesi Yayıncılık Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 112 Yaş Grubu 7 - 12 Yaş Yayın Tarihi 2019 Yazar Onur Şimşek Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV000018499C

***** 5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabını için satın alma linkleri:
5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabını satın al

***** 5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek indirme linkleri:
5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabını PDF İndir
5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabını ePub İndir
5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün 5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabını ele aldık. 5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda 5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabının yazarı, 5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabının fiyatı ve 5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız 5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece 5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz 5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. 5 Kitaplık Macera Seti - Onur Şimşek kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU