-->

Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Zeytin okula gitmek istemiyor. Çünkü Zeytin’e göre okul hiçbir işe yaramıyor. Cingöz karanlıktan korkuyor. Üstelik bu korkusu canına tak etmiş durumda! Zıpır televizyon izlemekten kendini alamıyor. Hatta seyrettiği programlar rüyalarına bile girmeye başladı! Püskül ile Zeytin’in arasına ise kara kedi girdi. Öyle ki; sudan bir sebep yüzünden yaşadıkları anlaşmazlık sınıf arkadaşlarının huzurunu kaçırıyor. Evet, birileri Zeytin, Cingöz, Püskül ve Zıpır gibi çocuklara yol göstermeli. Peki ama nasıl?.. Farklı dillere çevrilen birçok eseri ve ilham verici konferans konuşmalarıyla dünya çapında saygın bir yeri olan Fransız yazar Christian Lamblin’den; özgün, faydalı, aynı zamanda eğlenceli bir seri: Dene, Yanıl, Öğren!Okulöncesi çocukların, sıklıkla yaşadığı yersiz korku ve ısrarcı davranış temelli sorunları aşabilmeleri için yaratılan dizinin benzerlerinden en büyük farkı, ÜNLÜ ÇOCUK DOKTORU EDWIGE ANTIER’nin ebeveynlere özel hazırlamış olduğu rehber. Soru-cevap şeklinde, bilimsel açıklamalar ve öneriler ışığında şekillenen yardımcı kaynak niteliğindeki bu rehberde, basit ve kullanılabilir bilgilerin tümü kitabın özgün hikâyesiyle uyum içinde; hem anne baba hem de çocuk için bir okuma ahengi yaratıyor. Çocukların sosyal yaşama adapte olma sürecinde üstesinden gelmekte zorlandıkları birtakım duygu ve davranışları mercek altına alan Dene, Yanıl, Öğren!, çocuklara ve dolayısıyla tüm anne babalara hayatı kolaylaştırıyor. Hayat çok güzel! Küçük detayları aş geç, büyük mutlulukları keşfet.Ürün Adı: Püskül İle Zeytin Anlaşamıyor Ürün Kodu: 9789755872919 Yazar: Christian Lamblin Basım Yılı: 2018 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 24 Kağıt Cinsi: Kuşe Çevirmen: Marka Uçanbalık Yayıncılık Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 24 Yayın Tarihi 2019 Yazar Christian Lamblin Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000006GT0E

***** Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabını için satın alma linkleri:
Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabını satın al

***** Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin indirme linkleri:
Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabını PDF İndir
Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabını ePub İndir
Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabını ele aldık. Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabının yazarı, Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabının fiyatı ve Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Püskül Ile Zeytin Anlaşamıyor - Christian Lamblin kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU