-->

Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Çalışmamızda hüküm âyetlerinin tefsîrine özel önem vermeye çalıştık. Mezheplerin farklı görüşlerine yer verdik. Bu yüzden çalışmamız ahkâm ağırlıklı fıkhî bir tefsir niteliğindedir. Bu çalışmamızda gerek meâl, gerek tefsir kısmında عَ ayın duraklarını "BÂB 1, 2, 3…” olarak gösterdik. Böylece okuyucunun konu bütünlüğü olan yerleri daha açık olarak görmesini sağlamayı hedefledik. Kur’ân-ı Kerîm, İslâm’ın değişmez temel kaynağıdır. O, her yüzyıla hitâb eden, bireysel ve toplumsal sıkıntıların çözümüne ışık tutan hikmetlerle doludur. Her kültür düzeyindeki kişilerin aklına ve vicdanına hitâb ettiği için, herkesin ondan alacağı feyz, bereket, rahmet ve ibretler vardır. Mü’minler pek çok âyette gerek Kur’ân ve gerekse Allâh’ın kudret eseri olan yaratılmışlar üzerinde düşünmeye teşvik edilir. Tefekkür, düşünme, aklını kullanma, ibret ve öğüt alma Kur’ân’ın asıl ana hedefidir. Bunun için de okunduğu zaman Kur’ân’ın anlaşılması önemlidir. Anlamadan Kur’ân okumakla anlayarak okumak arasında büyük fark vardır. Hadîs-i şerîfte, "Sizin en hayırlınız Kur’ân’ı öğrenen ve öğretendir.” 2 buyurulurken, Allah Rasûlü döneminde Kur’ân öğretmekten amacın, içindeki hükümleri, ibretli kıssa ve meselleri anlayarak okumak ve öğrenmek olduğunda şüphe yoktur. Bu konuda Abdullah bin Mes‘ud t’ın şu tespiti anlamlıdır: "Kur’ân, kendisiyle amel edilsin diye indirilmiştir. Ancak insanlar onu okumayı amel edindiler!...” 

***** Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabını için satın alma linkleri:
Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabını satın al

***** Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) indirme linkleri:
Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabını PDF İndir
Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabını ePub İndir
Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabını ele aldık. Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabının yazarı, Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabının fiyatı ve Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ahkamu'l Kur'an (10 Cilt Takım) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU