-->

Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
21. Yüzyılda gelişen bilgi işlem teknolojileri yeni bir ekonomi, dolayısıyla yeni bir sosyoloji yarattı. Bu süreçte; siyaset, hukuk, egitim, sanat, kültür, aile, birey, kısaca her şey dönüşüme uğradı. İnsanlar artık eskisi gibi değil, talepleri çok değişti ve çok çeşitlendi. Siyasal partiler bu talepleri karşılamaktan çok uzaklar. Çünkü hala geleneksel anlayışlarla, araç ve yöntemlerle siyaset yapıyorlar. Dolayısıyla güven veremiyorlar, umut yaratamıyorlar.Türkiye bugün tarihinin en büyük ekonomik, sosyal ve siyasal krizine girmiş durumda. İşsizlik, yoksulluk, adaletsizlik, eşitsizlik katlanılamaz boyutlarda ve toplumun büyük bölümü sosyal devlet korumasına sahip değil. Halkımız çaresiz; halkımız sesini, daha doğru bir ifade ile çığlığını duyacak bir muhatap arıyor, ama henüz bulabilmiş değil.Bu kaotik süreçten çıkmak için ana muhalefet partisi CHP’ye büyük sorumluluk düşüyor. İktidar olabilmesi için kendisini acilen dönüştürmeli ve yeni bir bilinç geliştirmeli. Çünkü mevcut siyasal strateji ile CHP büyüyemiyor, ancak büyümek zorunda.“Pazarlama Disiplini”nin ünlü mottosunu CHP’ye hatırlatmak gerek: “Büyümeyen Ölür”  

***** Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabını için satın alma linkleri:
Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabını satın al

***** Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? indirme linkleri:
Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabını PDF İndir
Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabını ePub İndir
Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabını ele aldık. Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabının yazarı, Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabının fiyatı ve Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Dünya Dönüşürken CHP Ne Yapıyor? kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU