-->

Animal Farm - George Orwell Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Animal Farm - George Orwell kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Animal Farm - George Orwell kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Animal Farm - George Orwell kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Animal Farm - George Orwell A farm is taken over by its overworked, mistreated animals. With flaming idealism and stirring slogans, they set out to create a paradise of progress, justice, and equality. Thus the stage is set for one of the most telling satiric fables ever penned –a razor-edged fairy tale for grown-ups that records the evolution from revolution against tyranny to a totalitarianism just as terrible.  When Animal Farm was first published, Stalinist Russia was seen as its target. Today it is devastatingly clear that wherever and whenever freedom is attacked, under whatever banner, the cutting clarity and savage comedy of George Orwell’s masterpiece have a meaning and message still ferociously fresh. Marka Literart Yayınları Basım Dili İngilizce Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 122 Yayın Tarihi 2021 Yazar George Orwell Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV000019JXMX

***** Animal Farm - George Orwell kitabını için satın alma linkleri:
Animal Farm - George Orwell kitabını satın al

***** Animal Farm - George Orwell indirme linkleri:
Animal Farm - George Orwell kitabını PDF İndir
Animal Farm - George Orwell kitabını ePub İndir
Animal Farm - George Orwell kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Animal Farm - George Orwell kitabını ele aldık. Animal Farm - George Orwell kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Animal Farm - George Orwell kitabının yazarı, Animal Farm - George Orwell kitabının fiyatı ve Animal Farm - George Orwell yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Animal Farm - George Orwell kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Animal Farm - George Orwell kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Animal Farm - George Orwell kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Animal Farm - George Orwell kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU