-->

Alevi Devletleri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Alevi Devletleri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Alevi Devletleri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Alevi Devletleri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Alevi Devletleri “Elinizdeki kitapta Ehl-i Beyt’in soyundan gelenler ile Ehl-i Beyt sevgisini temel alarak kurulan 60 tane devlet yer almaktadır. Kitaptaki devletlerin bu kitaba eklenmesinin en önemli nedeni Ehl-i Beyt sevgisine sahip olarak kendilerini tanıtmaları ve tarihçilerin de onları Ehl-i Beyt taraftarı olarak tanıtmasıdır. Kitap özelde ise Seyyidlerin devletleri ile 12 İmamcı devletleri ele almaktadır. Türkiye’de belki de dünyada ilk defa bu konu bu kitapta dile getirilmiştir. Daha önce tarihçilerin ve araştırmacıların göz ardı ettiği veya göz ardı etmek istediği bir konuyu aydınlatmayı amaçlamaktadır. İmam Ali’nin devletinden günümüze kadar geçen 1400 yıla yakın süreçte kurulan Ehl-i Beyt taraftarı bütün devletlerle birlikte Ehl-i Beyt âşıklarının etkinlikleri de göz ardı edilmemiştir. Kusursuz diyemesek de eşsiz bir kitabı okumanıza sunuyoruz… Kitap, adına adanan kişiye Şah-ı Merdan İmam Ali’ye ithaf edilmiştir. Umut ediyoruz ki O’nun beğenisini kazanacaktır…” Ayrıca kitapta 16 sayfa renkli resim ve belge yer almaktadır. Marka Kalender Yayınevi Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltli Sayfa Sayısı 584 Yayın Tarihi 2014 Yazar Muharrem Uçan Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV000000YIJD

***** Alevi Devletleri kitabını için satın alma linkleri:
Alevi Devletleri kitabını satın al

***** Alevi Devletleri indirme linkleri:
Alevi Devletleri kitabını PDF İndir
Alevi Devletleri kitabını ePub İndir
Alevi Devletleri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Alevi Devletleri kitabını ele aldık. Alevi Devletleri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Alevi Devletleri kitabının yazarı, Alevi Devletleri kitabının fiyatı ve Alevi Devletleri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Alevi Devletleri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Alevi Devletleri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Alevi Devletleri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Alevi Devletleri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU