-->

Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma Eskiden “tekne kazıntısı” bebekler vardı hatırlar mısın? Anne ve babasının emeklilik çağında dünyaya gelmiş kıymetli çocuklar... Namı diğer emeklilik bebekleri... Sanki eskiden hamile kalmak daha kolaydı değil mi? Kadınlar kırklı yaşlarındayken bile kolaylıkla doğum yapabiliyorlardı. Tüp bebek merkezleri bu kadar yoğun değildi. Çocuk sahibi olamadığı için doktora başvuranların sayısı günümüzdeki talebin neredeyse üçte biri kadardı... Sence ne oldu da hamile kalmak artık daha güç bir mesele haline geldi, doğurganlığının en verimli çağındaki kadınlar bile hamile kalmakta zorlanır oldu? Çünkü erkek-kadın dengemiz değişti! Hamilelik, öncesinde, sırasında ve sonrasında tertemiz ve güçlü bir enerjiye sahip olmayı gerektiren eşsiz bir deneyimdir. Önce anne adayının, sonra baba adayının, ardından geçmişin, geleceğin, evin ve etraftaki insanların enerjileri dengelendiğinde dünyanın en keyifli, en mucizevi deneyimidir hamilelik. Yaşam koçu Zişan Durma’nın kaleme aldığı Hamilelik Enerjisi bebek sahibi olmayı arzulayan, hamile olan ya da doğum yapmış her annenin başucu kitabı. Zişan Durma, anne adaylarının hamilelik enerjisinin nasıl dengeleneceğini, arzulanan bebeğe kavuşabilmenin en kolay, en şifalı ve en tesirli yollarını uygulanabilir pratik tekniklerle açıklıyor. Marka Destek Yayınları Sayfa Sayısı 224 Yayın Tarihi 2016 Yazar Zişan Durma Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV000002ADK8

***** Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabını için satın alma linkleri:
Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabını satın al

***** Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma indirme linkleri:
Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabını PDF İndir
Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabını ePub İndir
Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabını ele aldık. Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabının yazarı, Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabının fiyatı ve Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hamilelik Enerjisi - Zişan Durma kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU