-->

Alfa Kadını Olmak Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Alfa Kadını Olmak kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Alfa Kadını Olmak kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Alfa Kadını Olmak kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Alfa kadınının bütün ilişkileri daima sağlamdır. Dobra olduğu, olanı eğip bükmeden söylediği, öğrenmeye ve gelişmeye açık olarak karşısındaki insanı dikkatle dinlediği için bütün ilişkilerinde başarılıdır. Gücünün tamamını; hedeflerine ulaşmak için birilerini değil yeteneklerini kullanmaktan, sınırlarını korumaktan, kararlı duruşlarından alır alfa kadını.  Etrafında gördüğü saygı ise kendine has olan o muhteşem aurasından, kendini tanımasından, kendine yakışan her şeyi bilmesinden, konuştuğunda insanları büyüleyen anlayışlı ses tonu ve hızlıca çözüm üretebilen pratik zekâsından kaynaklanır. Alfa kadını sadece ne istediğini bilmek ile yetinmez; o, istediği şeyi nasıl elde edebileceğini de çoktan hesaplamıştır. 

***** Alfa Kadını Olmak kitabını için satın alma linkleri:
Alfa Kadını Olmak kitabını satın al

***** Alfa Kadını Olmak indirme linkleri:
Alfa Kadını Olmak kitabını PDF İndir
Alfa Kadını Olmak kitabını ePub İndir
Alfa Kadını Olmak kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Alfa Kadını Olmak kitabını ele aldık. Alfa Kadını Olmak kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Alfa Kadını Olmak kitabının yazarı, Alfa Kadını Olmak kitabının fiyatı ve Alfa Kadını Olmak yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Alfa Kadını Olmak kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Alfa Kadını Olmak kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Alfa Kadını Olmak kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Alfa Kadını Olmak kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU