-->

Mavera Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Mavera kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Mavera kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Mavera kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kötücül düşünceler eşliğinde yüküm ağır, ruhum bağnaz Firar eden sözlerin hasretiyle yandı sabırdan öte insanlığım Bir nevi doğru bir nevi yanlışım âlemin kötülük perilerinin arasında vaktim oldukça tez Ahmakça geçirilen vakit ve sonucunda geldiğim rota en büyük pişmanlığım.Boşa giden her çabam canı yakıyor insanlığın cansızlığında Dönüşü olmayan yollardaki pişmanlığım ve haksızca gösterdiğim sızı doğruluktan ırak Vuslatım sonsuza değin gurbette gibi hasrete hasta İstinasız mağlubiyetlerle perçinlenmiş ömrüm tümüyle yanlış tümüyle sevgiye tok.

***** Mavera kitabını için satın alma linkleri:
Mavera kitabını satın al

***** Mavera indirme linkleri:
Mavera kitabını PDF İndir
Mavera kitabını ePub İndir
Mavera kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Mavera kitabını ele aldık. Mavera kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Mavera kitabının yazarı, Mavera kitabının fiyatı ve Mavera yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Mavera kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Mavera kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Mavera kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Mavera kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU