-->

Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Atatürk’ün inanç dünyasina yolculuk…“Biz Kur’ân’i duvara asmisiz ancak tören olarak okuyoruz. Ilahi ögütler Kur’ân’in içindedir.” Atatürk, Çanakkale Savasinda nerede namaz kildi, nasil dua etti? Atatürk’ün okudugu ve okunmasini istedigi Kur’ân’i Kerim’in Türkçe Meali hangisiydi? Atatürk, Hz. Muhammed (s.a.v) için neler söyledi? Türkleri Islamiyet’in kilici olarak niteleyen Mustafa Kemal Atatürk, Araplar için “ahlaksiz” dedi mi? Türklerin hiçbir zaman putlara tapmadigini söyleyen Atatürk, “Eger Türkler Müslüman olmasaydi, Islamiyet, Musevilik gibi göksel bir din olarak kalirdi.” sözleriyle ne demek Istedi? Atatürk’ün sikça Kur’ân’a basvurdugu su sözleriyle vurgulaniyor: “Hakikaten Kur’ân’da çok büyük hikmetler ve düsturlar vardir. Hele Yasin Suresi ne sahane yazilmistir. Kur’ân’i okumak istedigimde çok defa Yasin Suresini okurum.” Ürün Adı: Atatürk'ün Kur'an Kültürü Ürün Kodu: 9786057703453 Basım Yılı: 2020.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Abdurrahman Kasapoğlu Marka İlgi Kültür Sanat Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 456 Yayın Tarihi 2020 Yazar Abdurrahman Kasapoğlu Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000006GV9F

***** Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabını için satın alma linkleri:
Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabını satın al

***** Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu indirme linkleri:
Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabını PDF İndir
Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabını ePub İndir
Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabını ele aldık. Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabının yazarı, Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabının fiyatı ve Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Atatürk'ün Kur'an Kültürü - Abdurrahman Kasapoğlu kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU