-->

Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İki yılı geçmişti, bir gülümseme yoktu karşılayan, yarına ümit ile uyanmaya bir ses, iyilikler dileyen bir dost… Sadece iyilikler dileyecek bir sesin, bu dileği hayat bulacak olsun diye, hayat son bulmasın istiyordu. Hüzünlü bir gülümseme yüzünden hiç eksik olmadan mahzun bir bekleyişin içinde, sabırla, yaşamayı seçmişti. Habersizce giden ansızın döner miydi? Neden olmasın? Gözlerini kapatır, derin bir iç çekiş ile boynunu büker, gülümseme dudağına değer, fısıldardı, bir ihtiyaç, bir rica, bir dua; ‘‘Güzelce gülümseyenim olsun…’’ Ürün Adı: İğde Kokusu Ürün Kodu: 9786051292526 Yazar: Mehmet Bülend Sağlam Basım Yılı: 2020 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 176 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Marka Akis Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 176 Yayın Tarihi 2020 Yazar Mehmet Bülend Sağlam Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000006GL5R

***** Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabını için satın alma linkleri:
Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabını satın al

***** Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam indirme linkleri:
Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabını PDF İndir
Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabını ePub İndir
Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabını ele aldık. Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabının yazarı, Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabının fiyatı ve Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Iğde Kokusu - Mehmet Bülend Sağlam kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU