-->

Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi Bizlerin Hikayesi - Edoardo Nesi "Bizlerin Hikayesi, 2011 Yılında, Daha Önce Pavese, Eco Ve Buzzatı Gibi Önde Gelen Birçok Yazarın Aldığı İtalya’Nın En Saygın Ödüllerinden Strega’Yı Almıştır." “1930’lu yıllarda Yahudiler için Almanya’da yaşamaya devam etmek tabiri caizse ölümle raks etmek manasındaydı. Bunlar arasında biliminsanları da vardı. Ülkelerinden ayrılmak zorunda kalan profesörler bir başka ülkede yeni bir ülkenin kendini inşa etmesinin hem seyircisi hem de oyuncusu olacaktı. Halit Çelikbudak bize bu kitabında bunun hikâyesini gazeteciliğin kendisine kazandırdığı bilgi birikimiyle aktarıyor. Kıvrak bir kalem becerisiyle…” Nesi ailesi kuşaklardır İtalya’nın sanayi merkezlerinden Prato’da başarılı bir şekilde tekstil fabrikası çalıştırmaktadır. Vahşi pazarlar ve kâr hırsı geleneksel işletme tarzını zorlamaya başlıyor. Nesi ailesi de 2004 yılında fabrikalarını satmayı düşünecek kadar zorlu bir sürece giriyor. Bizlerin Hikâyesi, dev firmaların ele geçirdiği ekonomik düzene, çürümüş politikacılara, burnu büyük ekonomistlere ve ucuzcu üretim peşinde koşanlara bir tür eleştiri mahiyetinde. Marka Alfa Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 175 Yayın Tarihi 2016 Yazar Edoardo Nesi Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu KALFA12963

***** Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabını için satın alma linkleri:
Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabını satın al

***** Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi indirme linkleri:
Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabını PDF İndir
Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabını ePub İndir
Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabını ele aldık. Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabının yazarı, Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabının fiyatı ve Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bizlerin Hikayesi-Edoardo Nesi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU