-->

Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig MODERN KLASİKLER DİZİSİ YENİ KİTAPLARLA   DEVAM EDİYOR!.. “Çağları aşan bir kararın bir tek takvime, bir tek saate, çoğu kez de yalnızca bir tek dakikaya sıkıştırıldığı trajik ve yazgıyı belirleyici anlara, bireylerin yaşamında ve tarihin akışı içinde çok ender rastlanır. Ben böyle anları İnsanlık Tarihinde Yıldızın Parladığı Anlar diye adlandırdım; çünkü onlar, tıpkı yıldızlar gibi, hiç değişmeden geçmişin karanlığına ışık tutmaktadırlar. İşte bu kitabımla, değişik zamanlara, değişik bölgelere ait kimi önemli anları, İnsanlık Tarihinde Yıldızın Parladığı Anlar’ı anımsatmaya çalıştım. Kitapta yer alan tarihsel olayları anlatırken, gerçekleri hiçbir biçimde değiştirmedim, katkılarımla renklendirip zenginleştirmedim. Çünkü tarih, kusursuzluğa ulaştığı böylesine eşsiz anlarda, kendisine yardım için uzanan ellere gereksinim duymaz.” Stefan Zweig, 14 ayrı tarihsel olayı, 14 biricik anı ele alarak, insan- oğlunun kaderle ilişkisine bambaşka bir açıdan bakıyor. Tarihe geçmek diye gözümüzde büyüttüğümüz olguların aslında nasıl da anlık kararlara, gecikmelere bağlı olduğunu, bir anlık hatayla koca imparatorlukların çöküvereceğini, her şeyin sonunda tarih denilen tozlu sayfalarda eşitleneceğini çok yalın bir anlatımla dile getiriyor. Kimler yok ki bu anlık kararların, dönüm noktalarının eşiğinde karşımıza çıkanlar arasında: Fatih Sultan Mehmet, Napoléon, Goethe, Lenin, Dostoyevski, Tolstoy… Fetihler, keşifler, yıkımlar, büyük yaratıcılık anları… Marka Everest Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Yazar Stefan Zweig Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu KEVEREST18018

***** Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabını için satın alma linkleri:
Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabını satın al

***** Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig indirme linkleri:
Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabını PDF İndir
Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabını ePub İndir
Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabını ele aldık. Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabının yazarı, Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabının fiyatı ve Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yıldızın Parladığı Anlar - Stefan Zweig kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU