-->

Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Seksen iki yıllık ömrünün büyük çoğunluğunu felsefe ve Türkçe çalışmalarına adamış bir düşünür: Mustafa Namık Çankı. Onun yakın dönem felsefe çalışmalarına sağladığı katkı göz ardı edilemeyecek kadar büyüktür, öyle ki Türkçe felsefe çalışmalarında birçok ilke o imza atmıştır. Hemen her kitabının sonuna lûgatçe hazırlamış, felsefe terimlerini açıklama gayretini göstermiştir. Onun bu gayreti Büyük Felsefe Lûgatı’nı hazırlamasında rol oynamış ve ortaya oldukça önemli bir lûgat hazinesi çıkmıştır. Büyük Felsefe Lûgatı için Çankı’nın en önemli eseri demek yersiz olmayacaktır. 1942 yılında birinci cildin hazırlık çalışmaları tam manasıyla başlamış, tam on sekiz yılda tamama ermiş, 1954’te ilk fasikülü çıkmış, son fasikülü ise 1960 yılında basılmıştır. Kitapta Fransızca felsefe terimlerinin Osmanlı Türkçesi, Arapça, Türkçe ve başka Türk lehçelerindeki karşılıkları ile bu terimlerin Yunanca ve Latincedeki asılları, Batı dillerindeki karşılıkları verilmiş, bununla yetinilmemiş, terimlerin muhtelif alanlardaki anlamları da açıklanmıştır. Çok büyük bir emeğin ürünü olarak toplam üç ciltten oluşan bu eseri Prof. Dr. Recep Alpyağıl ilave ve düzeltmelerle yeniden yayına hazırladı. İz Yayıncılık otuz bir yıllık yayın hayatının 1250. kitabı olarak Büyük Felsefe Lûgatı’nı neşretmekten büyük bir kıvanç duyuyor.

***** Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabını için satın alma linkleri:
Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabını satın al

***** Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) indirme linkleri:
Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabını PDF İndir
Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabını ePub İndir
Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabını ele aldık. Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabının yazarı, Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabının fiyatı ve Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Büyük Felsefe Lugatı (3 Cilt) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU