-->

Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Çoban Yıldızı Kitap Açıklaması Bir sokak ortasında, kırık bir sokak lambası eşliğin de sarıp sarmaladım onu. Onun çıkmaz sokağında Onunla yanmaya geldim. Ben Ateş, ruhunu bu satırlarda bırakan Çoban Yıldızı değil! Adım Ateş, şiir gibi bir adamın ellerine tutunarak sonsuzluğu yazan cesur kız. Ben Ateş, bir ateşin ortasında tek başına yanan Çoban Yıldızı değil! Adım Ateş, bir adamın yüreğinde kül olmaya ant içmiş güneş gözlü kız. Ben Ateş, bir adamın sevgisizliğine sarılıp sevgisizlikle büyüyen Çoban Yıldızı değil.’ Adım Ateş, bir adamın sevgisine sarılıp ruhunu o adama emanet eden Deniz Feneri.   Liselim Kitap Açıklaması   Karanlıktan Korkan Kıza Karanlığı Sevdiren Adamın Hikayesi…   Genç kız karanlıktan korkardı. Gözlerini kapatınca huzura erişirdi. Bu da karanlık değil miydi? İşte o Savaş Atan'ın karanlığına sığınmış bir mahkûmdu. Onunla bütündü ve onunla mutluydu. Mira Sancaktar, kendisini ihanetiyle küçülten adama aşıktı. İşte intikamın aşka dönüştüğü hikaye burada başlıyordu. Bu sefer hikâyeyi kaybedenler yazmıştı…   Umut etmek de bir nevi intihardı. Savaş Atan ise umuda fısıldayan adamdı. İşte genç kızın intihar sebebiydi… Belki aşk o kadar masum değildi. Evet, insanlara şiirler, romanlar, hikâyeler yazdırıyordu. Peki, hiç ölüm fermanı yazdırmış mıydı?   Mira Sancaktar ona zarar veren her şeye sarılıyordu. Savat Atan'a bile… Belki bilmeden ölüme gidiyordu. Bilmeden kaybediyordu. Farkına varmadan her gün daha çok tükeniyordu. Artık o bir bağımlıydı. Hem de kendisinden intikam almak isteyen adama… Mira Sancaktar, bu hikayede ki en büyük korkaktı. Bir korkağın dünyasını yaşıyordu. Ve bir karanlığa âşık oluyordu. Bilmediği bir sona gidiyordu. Artık vazgeçmesi imkânsızdı. Bu yüzden onu her gün daha çok seviyordu. İşte burada da karanlıktan aydınlığa çıkmak isteyen adamın hikâyesi başlıyordu.   Bir uçurumun kenarındaydı. Düşerse kirlenecekti, beklerse kaybedecekti. İşte o uçmayı seçmişti. Tek hedefi mutlu sonsuzluktu… Hedefine ulaşabilecek miydi? İntikamın aşka dönüştüğü, umuda fısıldayan adamın umudunu kaybettiği, karanlıktan aydınlığa çıkmak isteyen aşığın hikâyesini okumaya hazır mısınız? Marka Herdem Kitap Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 950 Yayın Tarihi 2018 Yazar Hatice Uygun Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000006KFQR

***** Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabını için satın alma linkleri:
Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabını satın al

***** Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun indirme linkleri:
Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabını PDF İndir
Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabını ePub İndir
Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabını ele aldık. Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabının yazarı, Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabının fiyatı ve Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Çoban Yıldızı & Liselim (2 Kitap Takım) - Hatice Uygun kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU