-->

Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık ÖZELLİKLER AKORT Si (Kız) ELİF Serisi SAĞ el üstte DELRİN Başpare DERİ KILIF , içi mukavvalı Vav-Elif baskılı üst düzey kılıftır. YAĞ 10ML bakım yağı ve Anahtarlık hediyelidir Ney Boy uzunluğu 71 cm (+-1) Boyunuz 160cm ve üzeri ise uygun olacaktır. 160cm den kısa olanlar için bir alt akord olan yıldız ney tavsiye edilir Ürünlerimiz firmamız tarafından ömür boyu garantilidir. İleri dönemlerde oluşacak sorunlara karşı ücretsiz bakımları yapılır. ****Ürünerlimiz firmamız tarafından imal edilmektedir.*** GENEL ÖZELLİKLER   Logo yazıları , lazer ile işlenmiştir, asla silinme olmaz % 100 degişim ve akort garantidir En az 3 sene bekletilen kamışlardan imal edilmiştir Kamışların düzgünlüğü ileri seviyededir. 7.perde delikleri alttan ve üstten ortalıdır Hava kaçağı yapmaz - tarafımızdan muhakkak kontrol edilir Pirinç sıkı çakım parazvane kullanılmıştır ayrıca parazvaneler parlartılmıştır Perdeler profesyonel açkı aletleri ile açılmıştır çapak ve tüycük asla olmaz İç açkıları temiz yapılmıştır. Budakları temizlenmiştir Her neyin 9.boğumunun altında akortu yazılmıştır. İlk yağ bakımı yapılarak teslim edilir Neylerimizde esans özü koku kullanılmıstır , mis gibi kokar Marka Elif Ney Garanti Süresi (Ay) 1 Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV000018S9EM

***** Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabını için satın alma linkleri:
Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabını satın al

***** Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık indirme linkleri:
Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabını PDF İndir
Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabını ePub İndir
Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabını ele aldık. Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabının yazarı, Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabının fiyatı ve Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Elif Ney Elif Serisi Kız (Si) - Sağ El Üstte + Anahtarlık kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU