-->

Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Size hiç “fazla hassas biri” olduğunuz ve duygularınızı çok abarttığınız söylendi mi? Bazen duygularınızın ağırlığı altında ezildiğinizi hisseder misiniz? Gözyaşı yağmurlarında, yakıcı öfke ataklarının ortasında, ıstırabın kucağında kalakaldığınız olur mu? Sanki bir düğmenize basılmış gibi kontrolden çıkar mısınız?  O an tam da hissettiğiniz gibi davrandığınız için sonrasında pişman olur musunuz? Yorucu duyguların iniş çıkışından, sizi sağa sola savurmasından yorgun düşer misiniz? Bunların hepsi sadece “çok-hisseden” biri olmanızdan kaynaklanıyor. İyi hissetmek ve dengede kalmak için daha az hissetmeniz, kendinizi değiştirmeniz ve başkaları gibi olmaya zorlamanız gerekmiyor.  Bu kitap; kendi değerlerinizi temel alarak daha sevecen, tatminkâr ve canlı bir hayat yaşamanız için ACT (Kabul ve Kararlılık Terapisi) teknikleri doğrultusunda adım adım ilerleyen bir yol haritası sunuyor.  Çok-hissedenlerden misiniz? Doğru yerdesiniz!

***** Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabını için satın alma linkleri:
Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabını satın al

***** Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) indirme linkleri:
Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabını PDF İndir
Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabını ePub İndir
Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabını ele aldık. Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabının yazarı, Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabının fiyatı ve Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Duygusal Savrulmalardan Kurtulmak & Hassas Tabiatlar İçin Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU