-->

Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun Arka Kapak Yazısı: Her şeyin bir zamanı var ve her şeyin bir nedeni... Hayatı kabullen. Her şey olması gerektiği gibi, korkma. Sen de tam olman gereken yerdesin. Kalpten istediğin şeye ulaşmak için, zihninden geçenleri değil, tam da ihtiyacın olan deneyimleri yaşayacaksın. Sakin ol. Geç kalmadın. Erken de değil. Kaç yaşında olduğunun bir önemi yok... Kimlerden ileri ya da geri olduğunun da... Kaç yaşında hissettiğinin, kendini nerede görmek istediğinin ve şu an nerede olduğunun farkında olman mühim... Yaşaman gerekeni yaşıyorsun sadece. Ne bir eksik ne bir fazla... Bil ki kusursuz bir düzen var senden gayrı. İlmi ve iradesi dışında yaprağın bile kıpırdamadığı bir yaratan var, hatırla. Beklentilerinin farkında ol ve onları minnetle değiştirmeyi öğren. Kanaat etmeyi ve şükretmeyi unutma. O vakit göreceksin ki mucizenin kendisisin aslında. Mucize sensin. Marka Destek Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 232 Yayın Tarihi 2020 Yazar Kinsun Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV000012ZE6N

***** Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabını için satın alma linkleri:
Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabını satın al

***** Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun indirme linkleri:
Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabını PDF İndir
Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabını ePub İndir
Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabını ele aldık. Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabının yazarı, Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabının fiyatı ve Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Pes Etme Mucizeler Yolda - Kinsun kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU